De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

. Frans en Louis, twee patiënten van het gekkenhuis,wandelen op een mooie ochtend samen langs de vijver van het gesticht.

Verwante presentaties


Presentatie over: ". Frans en Louis, twee patiënten van het gekkenhuis,wandelen op een mooie ochtend samen langs de vijver van het gesticht."— Transcript van de presentatie:

1

2 . Frans en Louis, twee patiënten van het gekkenhuis,wandelen op een mooie ochtend samen langs de vijver van het gesticht.

3 . Plots springt Louis, die niet kan zwemmen, in het water en gaat onmiddellijk kopje onder. Frans bedenkt zich geen moment, springt hem achterna en slaagt er met veel moeite in om Louis op het droge te brengen

4 's Namiddags wordt Frans ontboden bij de directeur van het gekkenhuis waar zich het volgende gesprek ontspint: Directeur: " Frans jongen, ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat zowel de hoofdgeneesheer als ikzelf van mening zijn dat iemand die zo een heldendaad heeft verricht, voldoende bij zijn verstand is om niet langer in een inrichting te moeten verblijven. :

5 Het slechte nieuws is dat jouw moed uiteindelijk tevergeefs is geweest want Louis heeft zich opgehangen in de badkamer..“ Frans: "Maar nee directeur; Louis heeft zich niet opgehangen! Ik heb Hem daar gehangen om te drogen.

6 Lachen is niet zo moeilijk hee! Prettige dag! Stuur deze mail door naar je vrienden. Iedereen heeft toch recht op een lach! Groetjes een e-mail vriend.


Download ppt ". Frans en Louis, twee patiënten van het gekkenhuis,wandelen op een mooie ochtend samen langs de vijver van het gesticht."

Verwante presentaties


Ads door Google