De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom Spoorzoekers Beste jongens en meisjes, Vandaag is er weer een presentatie bij de preek. Bij de ingang liggen blaadjes klaar om mee te kunnen schrijven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom Spoorzoekers Beste jongens en meisjes, Vandaag is er weer een presentatie bij de preek. Bij de ingang liggen blaadjes klaar om mee te kunnen schrijven."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom Spoorzoekers Beste jongens en meisjes, Vandaag is er weer een presentatie bij de preek. Bij de ingang liggen blaadjes klaar om mee te kunnen schrijven. Tot ziens volgende week bij Spoorzoekers!!

2 Wie is de meeste? Marcus 9: 30-37

3 De Bijbel - Jezus onderwijst - De leerlingen begrijpen het niet - Jezus vertelt over Zijn lijden - De leerlingen willen de meeste zijn - Jezus zet een kind in het midden - Een kind telt mee in Gods Koninkrijk -Jezus is er voor iedereen -Jezus zoekt Zijn Vader op -Jezus is leraar - Jezus maakt zich klein - Jezus is dienaar -Jezus zet alles op z’n kop -Jezus offert zichzelf -Wil je winnen? - De beste zijn? -Om te geven moet je eerst ontvangen -Winner of loser? -Wil je dienen? -Wil je je inzetten voor zwakkeren? -Wil je Jezus volgen? Over God Over ons

4 Wie is de meeste? Marcus 9: 30-37


Download ppt "Welkom Spoorzoekers Beste jongens en meisjes, Vandaag is er weer een presentatie bij de preek. Bij de ingang liggen blaadjes klaar om mee te kunnen schrijven."

Verwante presentaties


Ads door Google