De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WAAR HEB JE JE SCHAT VERBORGEN? Matteüs 13:44 De gelijkenis van de schat in de akker De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "WAAR HEB JE JE SCHAT VERBORGEN? Matteüs 13:44 De gelijkenis van de schat in de akker De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."— Transcript van de presentatie:

1 WAAR HEB JE JE SCHAT VERBORGEN? Matteüs 13:44 De gelijkenis van de schat in de akker De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen

2 ,,Er ligt een schat op je te wachten…’’ (Loterijpost) Kans van slagen: 0,0000001 Mensen verlangen naar een ánder leven Het lot maakt niet gelukkig

3 GEVONDEN: EEN SCHAT IN EEN AKKER! Begraven van schatten gebruikelijk Soms is de eigenaar verdwenen De schat hoort bij de grond! Koop de grond: win de schat!

4 HET HEMELRIJK: SCHAT IN EEN AKKER! Een heel ander verhaal Gods rijk vráágt Gods rijk gééft Het is de vergeten droom

5 HET HEMELRIJK: IN LEVENDE LIJVE! Jezus op aarde: genezend, helend De verloren droom wordt werkelijkheid De grootste schat op aarde!

6 HET HEMELRIJK: VERBORGEN IN DE GROND?? Jezus in vernedering, geminacht Zijn lijden is de les voor leerlingen Jezus: vergeten grond in Nederland! Wie wil knielen op deze grond?

7 HET GEHEIM VAN DE SCHATGRAVER Zijn VREUGDE! Wie de schittering van de hemel heeft gezien, vergeet de schat in de akker niet

8 TWEE DREIGENDE STORINGEN 1. Hechten aan de verkeerde schat (Achan) 2. De vindplaats vergeten Zet op tijd een kruisje op je schatgraverskaart!

9


Download ppt "WAAR HEB JE JE SCHAT VERBORGEN? Matteüs 13:44 De gelijkenis van de schat in de akker De gelezen preek is van Prof. Jakob van Bruggen."

Verwante presentaties


Ads door Google