De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die onze hulp nodig hebben van harte aanbevolen! Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die onze hulp nodig hebben van harte aanbevolen!

3 Vereniging van gereformeerde mensen met een handicap, hun ouders en vrienden.

4 Doelstelling Dit Koningskind ondersteunt mensen met een beperking en degenen die om hen heen staan. De vereniging is uniek in haar kerntaak: het ondersteunen bij moeiten op het snijvlak van handicap en geloof. Dit Koningskind ondersteunt mensen met een beperking en degenen die om hen heen staan. De vereniging is uniek in haar kerntaak: het ondersteunen bij moeiten op het snijvlak van handicap en geloof.

5 Activiteiten Telefonische hulp- en advieslijn en intensieve dienstverlening thuis. Lotgenotencontact (gespreksgroepen en doelgroependagen). Toerusting van de ruim 600 vrijwilligers door cursussen en themadagen. Telefonische hulp- en advieslijn en intensieve dienstverlening thuis. Lotgenotencontact (gespreksgroepen en doelgroependagen). Toerusting van de ruim 600 vrijwilligers door cursussen en themadagen.

6 Activiteiten Organiseren vakanties voor mensen met een beperking. Collectieve belangen- behartiging (overheid en zorgaanbieders, o.a. Sprank). Waar mogelijk samenwerking met andere organisaties. Uitgeven ledenmagazine kleur (19.000 lezers). Organiseren vakanties voor mensen met een beperking. Collectieve belangen- behartiging (overheid en zorgaanbieders, o.a. Sprank). Waar mogelijk samenwerking met andere organisaties. Uitgeven ledenmagazine kleur (19.000 lezers).

7 Doelgroep Dit Koningskind is er voor mensen met diverse soorten handicaps: lichamelijke-, zintuiglijke- (doof, slechthorend of blind), verstandelijke of sociale handicap (ADHD of autisme spectrum stoornis) lichamelijke-, zintuiglijke- (doof, slechthorend of blind), verstandelijke of sociale handicap (ADHD of autisme spectrum stoornis)

8 Doelgroep Bij dit Koningskind wordt vaak alleen gedacht aan verstandelijke beperkingen. Dat is dus een misverstand! We willen binnen de kerken onderlinge drempels verlagen en aanzetten tot bewustwording: Mensen met een handicap hebben iets te bieden!

9 Uw steun… Financieel zijn we afhankelijk van de bijdragen van onze leden en donateurs, van de kerken en van overige giften.

10 Gebedspunten Wilt u bidden voor uw broeders en zusters en gezinnen die met een handicap te maken hebben. (Ook als die niet zichtbaar is!) Wilt u bidden dat u als gemeente een veilige haven voor hen mag zijn. Wilt u bidden voor uw broeders en zusters en gezinnen die met een handicap te maken hebben. (Ook als die niet zichtbaar is!) Wilt u bidden dat u als gemeente een veilige haven voor hen mag zijn.

11 Meer informatie op… www.ditkoningskind.nl www.ditkoningskind.nl

12


Download ppt "Een uitgestoken hand eerst ontvangen en dan geven de collecte is uiting van dankbaarheid; ‘offer der dankbaarheid’ tijd, geld en aandacht voor hen die."

Verwante presentaties


Ads door Google