De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar."— Transcript van de presentatie:

1 Ontdekzondag 2012 Laat je zien!

2 Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar niet weet hoe… Als jouw autistische zoon in de ogen van anderen alleen maar ‘onaangepast’ is… Als je… Vul zelf maar in. Kunnen we over die drempel heen stappen?

3 Laat je zien…en ontdek! Samen zijn we compleet. We zijn aan elkaar gegeven zoals we zijn. Ontmoet elkaar in Christus.

4 Zacheüs durft zich te laten zien. Hij komt uit de schaduw van de boom in het licht van Jezus. Jezus wil hem écht ontmoeten. Hij voelt zich niet langer afgewezen. Echt ontmoeten begint bij je geliefd weten

5 Vandaag is een mooi moment om een stap te zetten naar werkelijk contact met de ander. Met én zonder beperking. En (n)u? Laat je zien!

6 De jaarlijkse Ontdekzondag is een initiatief van vereniging dit Koningskind. De vereniging zet zich in voor integratie van mensen met een beperking in kerkelijke gemeenten en samenleving. www.ditkoningskind.nl


Download ppt "Ontdekzondag 2012 Laat je zien!. Als je wél wilt, maar niet durft omdat het zo ongemakkelijk voelt… Als je contact wilt met die leuke dove jongen maar."

Verwante presentaties


Ads door Google