De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gereformeerde Stichting Vakantiekring. De Oase biedt een geheel verzorgde vakantieweek voor ouderen die zonder hulp niet meer op vakantie kunnen. Zij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gereformeerde Stichting Vakantiekring. De Oase biedt een geheel verzorgde vakantieweek voor ouderen die zonder hulp niet meer op vakantie kunnen. Zij."— Transcript van de presentatie:

1 Gereformeerde Stichting Vakantiekring

2 De Oase biedt een geheel verzorgde vakantieweek voor ouderen die zonder hulp niet meer op vakantie kunnen. Zij kunnen genieten van een zorgeloze week in aangepaste vakantiebungalows. Er zijn de hele week diverse activiteiten

3 Om de kosten enigszins te dekken betalen de gasten een kleine bijdrage.

4 GSV De Oase ontvangt geen enkele subsidie en kan alleen bestaan dankzij giften of legaten van particulieren, diaconieën en verenigingen. Deze financiële steun stelt De Oase in staat om de kosten voor haar gasten laag te houden. Helpt u mee de ouderen een fijne vakantie te bieden? U kunt uw gift overmaken op Rabobank 36.68.05.819 GSV De Oase te Nijkerk.

5 Opgeven voor een weekje vakantie met de Oase Om met de Oase op vakantie te kunnen moet er een formulier worden ingevuld. Deze kan worden aangevraagd bij de secretaris, Tel: 06-12201531 of per email: info@vakantiekringdeoase.nl Website: http://www.vakantiekringdeoase.nl


Download ppt "Gereformeerde Stichting Vakantiekring. De Oase biedt een geheel verzorgde vakantieweek voor ouderen die zonder hulp niet meer op vakantie kunnen. Zij."

Verwante presentaties


Ads door Google