De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Micheal Bosker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Micheal Bosker."— Transcript van de presentatie:

1 Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Micheal Bosker

2 Brainstormen Toeristen Sporters Bejaarden Studenten Koppels Skaters Ambtenaren, Doelgroep te breed Docenten, Nog steeds te breed Docenten tussen 25 en 50.

3 Doelgroep onderzoek Docenten Docenten basisschool Docenten middelbare school Docenten Hoger onderwijs Tussen 25 en 50 jaar Wie willen wij bereiken?

4 Middelbare school docenten tussen 25 en 50 jaar.. Moeilijk om aan een bepaalde club/café te koppelen aangezien het een beroep is. Thuisfront: De middelbare school > Docentenkamer Komen in veel verschillende soorten. Gehuwd, alleenstaand, met kinderen etc. Enquête Onze doelgroep..

5 Enquete De favoriete uitgaansgelegenheden van docenten tot 35 jaar zijn stappen en borrelen. Boven de 35 gaat de voorkeur uit naar een diner. De uitgaven van de docenten tijdens het uitgaan vallen vooral onder 30 tot 60 euro en van 100 tot 200 euro. De fiets en het openbaar vervoer zijn de meest gebruikte vervoersmiddelen naar de stad. De muziek die het meest geluisterd wordt is house, jazz en rock. Belangrijk vonden ze: de sfeer, prijs/kwaliteit en geen leerlingen Wat valt er op?

6 Wat zijn we van plan? Nog dieper in de huid kruipen Interviews Alles bijhouden op de blog www.theboxcmd.wordpress.com


Download ppt "Max van der Poel Gyor Moore Xander Kerasovopoulos Micheal Bosker."

Verwante presentaties


Ads door Google