De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Campagne Enkele tips en suggesties. Duidelijkheid Maak een 10 punten lijst –5 punten VOOR (Wij willen dat …… ) –5 punten TEGEN ( Wij willen niet dat ….

Verwante presentaties


Presentatie over: "Campagne Enkele tips en suggesties. Duidelijkheid Maak een 10 punten lijst –5 punten VOOR (Wij willen dat …… ) –5 punten TEGEN ( Wij willen niet dat …."— Transcript van de presentatie:

1 Campagne Enkele tips en suggesties

2 Duidelijkheid Maak een 10 punten lijst –5 punten VOOR (Wij willen dat …… ) –5 punten TEGEN ( Wij willen niet dat …. ) Elk punt –is concreet en inhoudelijk –is lokaal (noem wijknaam, straatnaam, club, etc.) –in max. 140 tekens

3 Voorbeeld Het CDA Goirle is VOOR: een steunpunt voor ouderen in Goirle Noord het veiliger maken van de fietsroute naar basisschool De Troubadour beter onderhoud van het wijkpark en het weghalen van graffiti een extra voetbalveld voor vv GoirleVooruit het opknappen van het winkelcentrum in Goirle West Het CDA Goirle is TEGEN: sluiting van de dagbeste- ding in verzorgingshuis De Pettelaar verdere verhoging van de hondenbelasting en de parkeertarieven het kappen van bomen op de Markt het weghalen van de bushaltes in de Torenstraat in Goirle Zuid de sloop van “Het Oude Dorpshuys”

4 Sommige punten kun je kiezen/wisselen –Wij willen dat het winkelcentrum wordt opgeknapt –Wij willen niet dat het winkelcentrum verder verloederd Punten op website voorzien van “Lees meer” voor toelichting (max 1 pagina !) Voorzie elke punt van minimaal 1 goede foto Kijk of een spreekwoord of gezegde van toepassing is

5 Suggesties concrete punten: –Belasting (OZB, afvalstoffenheffing, toeristenbelasting) –Voorzieningen voor ouderen (eetpunt, aanleunwoningen) –Voorzieningen voor kinderen (scholen, speelplekken) –Huisvesting buitenlandse werknemers, studenten –Veilig verkeer (fietsroutes naar scholen of sportparken, aanleg rotonde, verlichting) –(amateur) kunst en cultuur, verenigingen –Behouden en opknappen van monumenten –Onderhoud van groen en wegen –Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen (tarieven) –Winkels (leegstand), horeca, uitgaansgelegenheid –Buurt – en wijkagenten –…. etc.

6 Bekendheid Maak een smoelenfolder met veel Human Interest –Foto, naam, leeftijd, adres (buurt, wijk, kerkdorp), kinderen, beroep, vrije tijd en nevenactiviteiten (<140 tekens) Bijvoorbeeld: Jan Jansen (38 jaar) uit Kerkdorp, vader van 3 kinderen, buschauffeur, speelt trompet in harmonie Excelsior, tennist bij T.V.K.D.

7 Aandacht Datum noemen: woensdag 19 maart 2014 Stemwijzers: meedoen en goed voorbereiden Website, briefkaarten en folders (foto en human interst, 10 punten) YouTube filmpjes Bedenk gadgets en symbolen

8 Goirle Bijvoorbeeld:

9 Tilburg Bijvoorbeeld als sleutelhanger:

10 Breda …. of als bierviltje:

11 Helmond Als sticker:

12 Succes !!


Download ppt "Campagne Enkele tips en suggesties. Duidelijkheid Maak een 10 punten lijst –5 punten VOOR (Wij willen dat …… ) –5 punten TEGEN ( Wij willen niet dat …."

Verwante presentaties


Ads door Google