De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013."— Transcript van de presentatie:

1 Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013

2 Interieurbladen Interieurbladen Schaar Schaar Tekenspullen Tekenspullen Zoveel mogelijk stalen van materialen Zoveel mogelijk stalen van materialen Kleurenkaarten en of kleurenwaaiers Kleurenkaarten en of kleurenwaaiers

3 Bart en Janneke met hun kinderen Sophie en Gijs en hun nieuwe aanwinst: Kwispel, wonend in Den Haag. Bart en Janneke hebben een drukke tandartspraktijk. Gijs studeert in Maastricht en komt af en toe een weekend thuis, Sophie studeert in Amsterdam, en woont nog thuis. Wensen voor de indeling: ruimtelijk, opgeruimd en rustig. Smaak: modern/modern landelijk, lichte kleuren, exclusief, origineel. Leefstijl: uitwaaien aan het strand, watersporten, zeilvakanties, koken met en voor vrienden, lezen.

4

5

6 Je gaat uit van de opdrachtgever, ruimte, meubels en de moderne- of modern landelijke interieurstijl. Je gaat uit van de opdrachtgever, ruimte, meubels en de moderne- of modern landelijke interieurstijl. Je maakt een passende indeling voor de ruimte, en zet de schaalmeubels op de juist posities in de plattegrond. Je maakt een passende indeling voor de ruimte, en zet de schaalmeubels op de juist posities in de plattegrond. Je doet voorstellen voor de materialen en kleuren op de wanden, vloer, plafond en ramen (je kunt kiezen uit meegebrachte stalen en waaiers) Je doet voorstellen voor de materialen en kleuren op de wanden, vloer, plafond en ramen (je kunt kiezen uit meegebrachte stalen en waaiers) Je zoekt voorbeelden van geschikte meubels, verlichtingsarmaturen, kunst en accessoires. Je zoekt voorbeelden van geschikte meubels, verlichtingsarmaturen, kunst en accessoires. Je bedenkt een origineel idee waarmee het interieur net iets extra’s krijgt. Je bedenkt een origineel idee waarmee het interieur net iets extra’s krijgt.

7

8

9

10

11

12

13 Meubelplan met rondom alle gemaakte keuzes. Probeer hierbij te werken vanuit de beschrijving die is gegeven in de syllabus (vanaf blz. 60) van de ‘totaalpresentatie’. Meubelplan met rondom alle gemaakte keuzes. Probeer hierbij te werken vanuit de beschrijving die is gegeven in de syllabus (vanaf blz. 60) van de ‘totaalpresentatie’. Je bedenkt een origineel en werkt dit uit in een schets. Je bedenkt een origineel en werkt dit uit in een schets. Zorg dat jullie werk een professionele en uitnodigende uitstraling heeft. Zorg dat jullie werk een professionele en uitnodigende uitstraling heeft. Motiveer de gemaakte keuzes per groep. Motiveer de gemaakte keuzes per groep.


Download ppt "Lesopdracht voor de groepen op: 18 & 19 maart 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google