De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.

3 De kampkrant word geniet en het kost tussen de de 20 en 25 euro. Onze kampkrant bestaat uit 7 pagina’s en de voor en achterkant is de voorkant van de kubuskrabbels dus in totaal 9 pag. en het word gedrukt op FSC-hout We brengen het langs de drukkerij op de terug weg. En vanaf daar sturen ze het terug naar school. We maken de kampkrant op a4 vier formaat en we doen alles in kleur en dat zijn allemaal verschillende kleuren die we daar gebruiken.

4 Het eerste stuk gaan we met de bus en daarna met de veerboot. De plek waar we slapen is een oude boerderij met een paard en een paar kippen en een koe. Achter de boerderij is een groot bos. Voor de boerderij is een groot weiland waar het paard loopt. En soms lopen er ook konijntjes en je kunt er leuk spelen.

5 We hebben een voorbeeld van de kampkrant gemaakt. Dat voorbeeld hebben we op word gemaakt. We hebben gekozen voor FSC-hout gekozen omdat dat beter is voor de natuur. Dat hout is speciaal geplant om gekapt te worden.

6


Download ppt "Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken."

Verwante presentaties


Ads door Google