De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor van dit concert? Daar wilde ik graag achter komen.

3  Guus Meeuwis staat bekent om zijn nuchtere Brabantse uitstraling op het podium. Geen gekke pakjes of wat. Hierdoor voelt het publiek zich sneller betrokken bij Guus. Ze zien hem als een soort vertegenwoordiger van Brabant

4  Er wordt vooral gekeken naar de doelgroep Brabanders, omdat deze massaal naar dit concert komen. Je ziet dan ook dat er zo veel mogelijk gedaan wordt om de Brabantse sfeer er goed in te krijgen door middel van versieringen, Brabantse liederen en veel bier!

5  Guus nodigt ook altijd een mede act uit om een optreden te geven, dit is ook een zeer grote succesfactor, zeker afgelopen zomer omdat o.a. Gers Pardoel er toen bij was, slaat ook goed aan bij de jongeren.

6  En ten slotte de locatie waar het gehouden word. Het Phillipstadion is de thuisbasis van veel Brabanders, in hartje Eindhoven. Makkelijk te bereiken voor het publiek en het geeft nog een extra boost aan de Brabantse sfeer! Ook is het een grote locatie en je kunt van elke plek Guus redelijk goed op het podium zien staan


Download ppt "Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor."

Verwante presentaties


Ads door Google