De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen presentaties en stageplaatsen aan. Wij bieden onze medewerkers een persoonlijk opleidingsplan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen presentaties en stageplaatsen aan. Wij bieden onze medewerkers een persoonlijk opleidingsplan."— Transcript van de presentatie:

1 MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

2 Wij bieden opleidingen presentaties en stageplaatsen aan. Wij bieden onze medewerkers een persoonlijk opleidingsplan. Wij voeren een innovatief R&D-beleid t.a.v. zoutreductie. Wij initiëren samen met andere Zaanse Foodbedrijven een opleiding World Class Operator Food op MBO-niveau. Al onze medewerkers onderschrijven onze Ethische Gedragscode. People

3 Planet Wij filtreren op biologische wijze onze geuremissie. Wij zoeken actief naar hergebruik van materialen en scheiden onze afvalstromen. Wij voeren een GMO-vrij beleid. Wij ontwikkelen biologische aroma’s. Wij nemen deel aan het Platform Verduurzaming Voedsel en RSPO.

4 Profit Wij rijden met hybride auto’s. Wij gaan zuinig om met energie en doen regelmatig onderzoek naar andere mogelijkheden op dit gebied (EnergiePrestatieOnderzoek, bewegingsmelders, tijdschakelingen, LED-verlichting, deelname Planet Scan). Wij stellen als eis dat nieuwe installaties minstens 30% energiebesparing opleveren.


Download ppt "MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID. Wij bieden opleidingen presentaties en stageplaatsen aan. Wij bieden onze medewerkers een persoonlijk opleidingsplan."

Verwante presentaties


Ads door Google