De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thalasso Beauty De zee- bron van het leven- geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De moderne Thalasso therapie bevat naast zeewater en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thalasso Beauty De zee- bron van het leven- geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De moderne Thalasso therapie bevat naast zeewater en."— Transcript van de presentatie:

1 Thalasso Beauty De zee- bron van het leven- geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De moderne Thalasso therapie bevat naast zeewater en plankton ook algenextracten en ondersteunen zo het vermogen van de huid om vocht te binden. Sporenelementen en Mineralen verstevigen zelfs de meest gevoelige huid en verstevigen tevens de contouren ongeacht de leeftijd.

2 Thalasso Beauty De Producten
Thalasso Hydro Gel Luchtige, frisse gelachtige crème voor de normale tot vochtarme huid. Werkstoffen: Atlantisch Algen extract Cupuacu-Boter Hyaluronzuur Panthenol Sorbitol Tip: Ideaal voor mannen Thalasso Vital Treatment Vitaliserende Intensieve crème voor de Vocht- en vetarme huid. Werkstoffen: Atlantisch Algen extract Cupuacu-Boter Hyaluronzuur Vochtvasthoudende factoren Tip : uitstekend geschikt voor de gevoelige – droge huid. Instap verzorging

3 Thalasso Beauty De Producten
Aquamarine Eye Gel Verkoelende, verfrissende ooggel met Beauty Parels (werkstofcomplex) Werkstoffen: Beauty Parels Aloë-Vera Hyaluronzuur Vitamine A und E Groene thee extract Tip: Vrij van geparfumeerde stoffen. Ideale basis voor onder de oogmake-up. Ook voor contactlensdragers Thalasso Refining Masker Vitaliserend, koud modelage masker met verfrissend effect. Bijzonder goed geschikt voor de vochtarme en gevoelige huid. Rijk aan proteïne , ijzer, mineralen en spoorelementen. Werkstoffen: Roodalgen extract Damask Rozen olie Tip: Na het zonnebaden. Ook geschikt voor mannen. 15 minuten inwerktijd.

4 Thalasso Beauty Verloop van de behandeling
Benodigde producten: Gentle Cleansing Foam, Soft Cleansing Milk Thalasso Effect Peeling Hydro Tonic Ocean Vital Elixir Thalasso Massagegel Thalasso Eye Concentrate Thalasso Refining Mask Thalasso Hydro Gel / Thalasso Vital Treatment

5 Thalasso Beauty Behandelingspreparaten
Effect Peeling Innovatieve gel peeling geschikt voor ieder huidtype. Dit nieuwe peelingcomplex , exclusief voor de salon, verbindt zich met de afgestorven huidcellen en reinigt intensief. Toepassing: Op de droge huid aanbrengen en zacht inmasseren. De verhoornde cellen worden als kleine deeltjes teruggevonden. Met vochtige compres van het gezicht afnemen. Werkstoffen: Aziatisch Peelingcomplex Groene thee extract Jasmijn olie

6 Thalasso Beauty Behandelingspreparaten
Ocean Vital Elixir Stofwisselingsactiverend serum. Luxe diepzeewater concentraat met een nieuwe combinatie van essentiële vitale stoffen uit de diepte van de zee. Het elixer bevordert de stofwisseling, verbetert de conditie van de huid en geeft nieuwe energie. Voorziet de huid van voldoende vocht. Toepassing: Gebruik het elixer als een ampul. 2 tot 3 Pipetvullingen op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen en zacht inmasseren. Om het effect te versterken 1 tot 2 pipetvullingen met een even grote hoeveelheid Hydro Tonic mengen en een gaas hiermee bevochtigen. Werkstoffen: Ocean Gold Venecuane Hydractin Koraal Algen

7 Thalasso Beauty Behandelingspreparaten
Thalasso Massagegel Frisse massagegel met bijzondere massage eigenschappen met componenten voor de extreem vochtarme huid. Ook actief bij een vette/onreine huid. Toepassing: Een voldoende hoeveelheid op het gezicht aanbrengen en een massage van minuten doorvoeren. Werkstoffen: Ocean Gold Koraal algen Thalasso Eye Concentrate Het milde, prikkelende oogmasker heeft een verstevigend effect. Toepassing In voldoende mate aanbrengen rondom de ogen. Werkstoffen: Spirulina Extract Matrixyl Provitamine B5

8 Thalasso Beauty Behandelingspreparaten
Thalasso Refining Mask Regenererend en kalmerend professioneel masker. Toepassing: Haaraanzet met tissues beschermen. 30 Gram masker met 90 ml lauwwarm water tot een homogene massa roeren. Met een spatel aanbrengen, liefst over ogen en mond ( beste resultaat ) Na 15 Minuten het masker verwijderen en eventueel nareinigen. Werkstoffen: Roodalgextract – vochtinbrengend/vast-houdend. Damask Rozenolie - kalmerend

9 Thalasso Beauty Verloop van de behandeling
Reiniging: Gentle Cleansing Foam Met behulp van een maskerkwast tot een zachte schuim opschuimen, met het maskerpenseel aanbrengen en na een korte inwerktijd met een warm compres van de huid nemen. Diepte reiniging: Thalasso Effect Peeling Twee pompjes op de gereinigde droge huid aanbrengen. Zacht inmasseren tot de verhoornde cellen oplossen. Er worden kleine deeltjes (verontreinigingen) waargenomen. Met een warm compres afnemen en nareinigen met Hydro Tonic.

10 Thalasso Beauty vervolg behandeling
Werkstof- concentraat: Ocean-Vital Elixir Pas dit kostbare Elixer toe als een Ampul. 2-3 Pipetvullingen op het gezicht, hals en decolleté aanbrengen en met lichte druk inmasseren. Massage: Thalasso Massage Gel Met deze verfrissende massagegel een 20 minuten durende massage doorvoeren. Resten van de massagegel niet afnemen.

11 Thalasso Beauty vervolg behandeling
Masker: Allereerst het Thalasso Eye Concentrate op de oogkringspier aanbrengen. Nu het Thalasso Refinning Mask mesdik aanbrengen op het gezicht , hals en decolleté. Afsluitende verzorging: Gericht op het huidtype Thalasso Hydro Gel of Thalasso Vital Treatment

12 Toepassing van het Thalasso Refining Masker
Bescherm de haargrens van de klant met een tot een driehoek gevouwen tissues. Leg nu een tissue in de nek van de klant. Het Thalasso Refining Mask met lauwwarm water aanmaken en met een spatel aanbrengen. 30 gram masker met 90 ml. water De inwerktijd bedraagt Minuten. Masker vanuit de hals opnemen en in een geheel afnemen van het gezicht.

13 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Algin Word uit bruinalgen gewonnen. Ze leven in grote kolonies in warm water en bevatten een schat aan werkstoffen uit de zee. Algen werken als een filmlaagje en vormen een stabiele gel.

14 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Calcium Sulfaat Natuurlijk Mineraal in een zuivere vorm. Geeft de huid waardevolle werkstoffen en ondersteunt de geneeskrachtige aarde bij het opnemen van ontslakkende stoffen.

15 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Atlantisch Algen extract Ze zijn rijk aan minerale stoffen alsook Vitamine B en C. In hoge concentraties trekt het de huid strak. Vochtvasthoudende factoren van andere werkstoffen worden ondersteund en de hoornlaag zo optimaal verzorgd.

16 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Hydractin: Een cosmetische werkstof op drie vlakken: Activeert de celstofwisseling en is gelijktijdig een bron van energie voor de huid. Vermindert het vochtverlies in de bovenste huidlagen. Door het toevoegen van vocht ziet de huid er snel fris uit en optimaal verzorgd.

17 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Koraal extract Dit extract is in staat om de huid te regenereren en de huid met sporenelementen te verzorgen. De kleine Algen bezitten het vermogen, om de in de zee voorkomende sporenelementen tot maal hun eigen gewicht aan vocht te binden. Dit extract bevat Magnesium, Calcium, Zink, Mangaan, maar ook Koper en Kobalt

18 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Matrixyl Natuurlijk Peptid, die positief op de collageensynthese werkt. Matrixyl wordt door de huid herkent en legt zich als een net tussen de cellen. Wetenschappelijk bewezen reduceert deze werkstof niet alleen het aantal rimpeltjes maar ook de diepte van de rimpeltjes.

19 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Ocean Gold Concentraat uit Minerale stoffen en Sporenelementen. Gewonnen tijdens de zoutwinning en naar farmaceutische maatstaven verwerkt. De Mineralen en Sporenelementen zijn zo klein van samenstelling, zodat ze door het menselijke organisme eenvoudig worden opgenomen. Zijn heel klein van molecuul.

20 Thalasso Beauty Werkstofverklaring
Venuceane Is een multi functioneel Enzymcomplex en wordt door een gistingsproces gewonnen. Venuceane behoort tot de nieuwe generatie werkstoffen. Beschermt de huid tegen de schadelijke anti- oxidanten en beschermt zo positief tegen huidveroudering.

21 Bedankt voor uw aandacht.
Thalasso Beauty Bedankt voor uw aandacht.


Download ppt "Thalasso Beauty De zee- bron van het leven- geeft ons een reservoir aan essentiële vitale stoffen. De moderne Thalasso therapie bevat naast zeewater en."

Verwante presentaties


Ads door Google