De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Alles komt door U of niet…?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Alles komt door U of niet…?"— Transcript van de presentatie:

1 Alles komt door U of niet…?

2 Romeinen 11:36 Alles is uit hem ontstaan, alles is door hem geschapen, alles heeft in hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. Amen.

3 Romeinen 8:28 En wij weten dat voor wie God liefhebben, voor wie volgens zijn voornemen geroepen zijn, alles bijdraagt aan het goede.

4 Johannes 1:3 1.        In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God… … Alles is erdoor ontstaan en zonder dit is niets ontstaan van wat bestaat.

5 Romeinen 8:32 Zal hij, die zijn eigen Zoon niet heeft gespaard, maar hem omwille van ons allen heeft prijsgegeven, ons met hem niet alles schenken?

6 Mattheüs 6:33 Zoek liever eerst het koninkrijk van God en zijn gerechtigheid, dan zullen al die andere dingen je erbij gegeven worden.

7 Jakobus 1:17 Elke goede gave, elk volmaakt geschenk komt van boven, van de Vader van de hemellichten; bij hem is nooit enige verandering of verduistering waar te nemen.

8 Romeinen 12:21 Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.

9 Romeinen 11:36 Alles is uit hem ontstaan, alles is door hem geschapen, alles heeft in hem zijn doel. Hem komt de eer toe tot in eeuwigheid. Amen.


Download ppt "Alles komt door U of niet…?"

Verwante presentaties


Ads door Google