De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Overheid heeft Antwoord © Workshop Antwoord © Een instrument ter ondersteuning Bij het invoeren van Antwoord © Slotsymposium Benchmark publiekszaken, 20.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Overheid heeft Antwoord © Workshop Antwoord © Een instrument ter ondersteuning Bij het invoeren van Antwoord © Slotsymposium Benchmark publiekszaken, 20."— Transcript van de presentatie:

1 Overheid heeft Antwoord © Workshop Antwoord © Een instrument ter ondersteuning Bij het invoeren van Antwoord © Slotsymposium Benchmark publiekszaken, 20 november 2008 – Michal Kleinhans

2 Vier bouwstenen Overheid heeft Antwoord ©

3 Vijf fasen Overheid heeft Antwoord ©

4 Drie onderdelen As-is (positiebepaling): Aan de hand van 25 feitenvragen wordt uw positie bepaald, gekeken naar de fasen in het Antwoord©-groeipad. To-be (ambitiestelling): Aan de hand van uw eigen beleid, afgezet tegen het model Antwoord©, stelt uw organisatie vast hoe de eigen ambitie luidt. To-do (kiezen van ontwikkelacties): De belangrijkste ontwikkelpunten worden vertaald in werkafspraken.

5 Overheid heeft Antwoord © Wat kan een gemeente met de workshop? De workshop draagt bij aan bewustwording van het groeipad en de eigen positie binnen de Antwoord©-visie; De workshop draagt bij aan het enthousiasme en energie binnen de eigen gemeente voor de Antwoord©-visie; De workshop maakt zichtbaar welk niveau je per fase moet bereiken; De workshop zorgt voor draagvlak bij de betreffende partijen die zich dienen in te zetten om het einddoel te realiseren.

6 Overheid heeft Antwoord © Praktische invulling: 3 processtappen Intakegesprek Workshop Antwoord© (dagdeel) Verslag

7 Overheid heeft Antwoord © Beeld van de huidige ontwikkelfase Antwoord©

8 Overheid heeft Antwoord © Geselecteerde verbeterpunten

9 Overheid heeft Antwoord © Vragen? www.antwoord.nl www.antwoordcommunity.nl 070 – 8887850 antwoord@ictu.nl


Download ppt "Overheid heeft Antwoord © Workshop Antwoord © Een instrument ter ondersteuning Bij het invoeren van Antwoord © Slotsymposium Benchmark publiekszaken, 20."

Verwante presentaties


Ads door Google