De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 ste collegagroep voor zorgcoördinatoren 17 oktober 2013 Beatrijs Van de Casteele & Luc lemarcq PBD Gent.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 ste collegagroep voor zorgcoördinatoren 17 oktober 2013 Beatrijs Van de Casteele & Luc lemarcq PBD Gent."— Transcript van de presentatie:

1 1 ste collegagroep voor zorgcoördinatoren 17 oktober 2013 Beatrijs Van de Casteele & Luc lemarcq PBD Gent

2 Doel van deze collegagroep:

3 Rondje kennismaken! Wie is wie?

4 Programma vandaag: Het project Biezebijze, een stand van zaken door Johan Van Severen. Voorstel jaarthema: zorgtaken op lk niveau Het onderwijsloopbaanproject OLB in onze stedelijke scholen door Valerie Desmet. De workload van de zoco. De insteek rond zittenblijven, eerste effecten. Intervisie en casussen.

5 Het project Biezebijze, een STAVAZA!

6 Jaarthema: Zorgtaken op leerkrachtenniveau Zorgtaken op leerkrachtenniveau Activiteiten die zich richten op de professionele ontwikkeling en de ondersteuning van lkn in het kader van zorg. Consultatieve begeleiding of collegiale coaching door pedagogisch didactische suggesties, hulp bij observatie en probleemanalyse hulp bij opstellen van een handelingsplan en bij de uitbouw van een krachtige leeromgeving. Omzendbrief BaO/2005/11

7

8 Het onderwijsloopbaanproject: OLB

9 Gemotiveerd verslag 2.0 Resultaat van de werkgroep OLB!

10 Effecten rond thema zittenblijven.

11 Interessante publicaties Geïntegreerde zorg op school ISBN 978-90-334-9182-5 Publicatie van collega’s iCLB Omgaan met meer- en anderstaligheid op school

12 Volgende bijeenkomst… DONDERDAG 21 NOVEMBER Tot dan!

13 Geen potluck maar toch een hapje en een drankje!


Download ppt "1 ste collegagroep voor zorgcoördinatoren 17 oktober 2013 Beatrijs Van de Casteele & Luc lemarcq PBD Gent."

Verwante presentaties


Ads door Google