De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in. Beantwoord de 4 vragen. - Wat is jouw naam? - Op welk kantoor en waar werk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in. Beantwoord de 4 vragen. - Wat is jouw naam? - Op welk kantoor en waar werk."— Transcript van de presentatie:

1 Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in. Beantwoord de 4 vragen. - Wat is jouw naam? - Op welk kantoor en waar werk je? - Welk talent heb jij voor PKI? - Wat is jouw uitdaging in PKI? 1

2 Model van Nelson -1 2

3 Model van Nelson -2 3 Sceptische karaktertrekken:  vragende geest;  uitstel van oordelen;  zoeken naar kennis;  interpersoonlijk begrip;  zelfvertrouwen en zelf- determinatie.

4 Het klantgesprek Opsplitsen in 3 subgroepen Lees de casus INSTALL 2 groepen bereiden zich voor op het gesprek met de klant. Je hebt dus de rol van accountant 1 groep bereid zich voor op het gesprek met de accountant. Je bent dus Jos Jansen, de klant Meerdere gesprekken Toeschouwers zijn observant en geven, na afloop, feedback a.d.h.v. het feedbackformulier 4

5 IJsberg


Download ppt "Kennismaking (vraag 1 en 2 op de voorkant, 3 en 4 achterop) Vul het kaartje in. Beantwoord de 4 vragen. - Wat is jouw naam? - Op welk kantoor en waar werk."

Verwante presentaties


Ads door Google