De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep 1. Leerkrachten krijgen alle middelen die ze nodig hebben om van Engels een echte belevenis te maken!

4 Take it easy 1-2 en 3-4 Native speaking co-teachers via het digibord. Thema’s passen bij de dagelijkse praktijk. Nu ook je les in het Engels.

5 Take it easy 1-4 in de praktijk

6 Take it easy 1-4 in het kort Digibordapplicatie met native speaking co- teachers. Aan de hand van dagelijkse (onderbouw)thema’s. Onderdompeling van Brits Engels. Vrij in te zetten: van een kwartier tot 2 uur in de week. Sesamstraatachtige filmpjes met native speaker. Prentenboeken.

7 Snel verder met Take it easy 5-8! Ook hier natuurlijk onderdompeling in Brits Engels met behulp van de native speaking co- teachers.native speaking co- teachers Het digibord staat centraal. Veel variatie in lesstof: thematische filmpjes, leuke muziekclips en afwisselende opdrachten.muziekclips Differentiatie op tempo, niveau en interesse.

8 Take it easy 5-8 in de praktijk Een digibordles voor groep 5 -8.digibordles In groep 5 en 6 zijn er de volgende werkboeken. En voor groep 7/8 deze.werkboekendeze De methodesite met leerlingmodule.methodesite leerlingmodule

9 Taalportfolio voor groep 7 en 8 Gebaseerd op het Europees Taalportfolio. De ervaringen van de leerling met het leren van de taal (talenpaspoort). De toetsen (dossier). Wat de leerling al kan of lastig vindt (taalbiografie). Checklist voor niveau A1.

10 Take it easy 5-8 in het kort De eerste digibord methode! Onderdompeling met native speaking co- teachers. Songs, aansluitend bij de woorden die worden aangeboden. Clips en korte films. Veel differentiatiemogelijkheden.

11 Pakketsamenstelling: Voor groep 1-8: Digibordapplicatie Voor groep 5-8 ook: Full colour werkboek Antwoordenboek Groepsmap inclusief handleiding Taalportfolio (groep 7 en 8) Website

12


Download ppt "Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep."

Verwante presentaties


Ads door Google