De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep."— Transcript van de presentatie:

1

2 Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep 1. Leerkrachten krijgen alle middelen die ze nodig hebben om van Engels een echte belevenis te maken!

3 Take it easy 1-2 en 3-4 Native speaking co-teachers via het digibord. Thema’s passen bij de dagelijkse praktijk. Nu ook je les in het Engels.

4 Take it easy 1-4 in de praktijk

5 Take it easy 1-4 in het kort Digibordapplicatie met native speaking co- teachers. Aan de hand van dagelijkse (onderbouw)thema’s. Onderdompeling van Brits Engels. Vrij in te zetten: van een kwartier tot 2 uur in de week. Sesamstraatachtige filmpjes met native speaker. Prentenboeken.

6


Download ppt "Take it easy = Engels beleven! De methode gaat uit van VVTO: Leerlingen worden ondergedompeld in het Brits Engels. Leerlingen kunnen al starten in groep."

Verwante presentaties


Ads door Google