De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Trotse vogels.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Trotse vogels."— Transcript van de presentatie:

1 Trotse vogels

2

3 Spreuken 30:18-19 Deze drie dingen zijn mij te wonderlijk, ja, vier begrijp ik niet: de weg van de adelaar langs de hemel en de weg van de slang op de rots, de weg van een schip in volle zee en de weg van een man bij een jonge vrouw.

4

5 Slang Dode koe

6

7 Jonge vrouwen… mannen…

8 Jesaja 40:27-31 Jongelingen worden moede en mat, zelfs jonge mannen struikelen, maar wie de HERE verwachten, putten nieuwe kracht; zij varen op met vleugelen als adelaars; zij lopen, maar worden niet moede; zij wandelen, maar worden niet mat.

9

10

11

12

13

14 De weg van een adelaar Where Eagles Soar - Jamie Buckingham
Gids die op een Adelaar wijst Wat doet de adelaar en waarom? Zoekt de Ruach Zet schoudergewricht vast Thermiek tot ijsafzetting op de vleugels Tot in de horizontale winden Weg van de storm of over de storm heen

15 Deut. 32:11-12 Als een arend / adelaar, die zijn broedsel opwekt, over zijn jongen zweeft, zijn wieken uitspreidt, er een opneemt en draagt op zijn vlerken, zo heeft hem de HERE alleen geleid, en geen vreemde god stond hem terzijde.

16

17 Jonge arend…

18 Twee leerpunten 1. Hoe overleef je een storm?
2. Daarvoor moet je leren vliegen! ‘Vliegen’ is je toevertrouwen Eerst aan jou ouders (leraren) Dan aan de Heilige Geest


Download ppt "Trotse vogels."

Verwante presentaties


Ads door Google