De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door: Gion, Robin, Loes, Marie-Sophie.  China en Tibet vechten al eeuwen lang om de regio Tibet.  De Chinese regering eist het geïsoleerde Tibet op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door: Gion, Robin, Loes, Marie-Sophie.  China en Tibet vechten al eeuwen lang om de regio Tibet.  De Chinese regering eist het geïsoleerde Tibet op."— Transcript van de presentatie:

1 Door: Gion, Robin, Loes, Marie-Sophie

2  China en Tibet vechten al eeuwen lang om de regio Tibet.  De Chinese regering eist het geïsoleerde Tibet op als een historisch onderdeel van de Volksrepubliek China.  Dit conflict is begonnen in 1959 en is op heden nog bezig. (bron: conflictenteller.nl)

3  Er wordt Chinees gesproken in Tibet zo is het moeilijk voor veel Tibetanen om vervolgens onderwijs te vinden.  De Tibetanen krijgen zo een slechtere positie op de arbeidsmarkt.  Er zijn meerdere honger noden geweest in Tibet.

4 Geachte regering China, Wij zijn op de hoogte van het conflict tussen China en Tibet. Dit conflict heeft ook gevolgen voor de kinderen in Tibet, er zijn meerdere honger noden (geweest), ook wordt er Chinees gesproken in Tibet, zo is het moeilijk voor veel Tibetanen om vervolgens onderwijs te vinden, de Tibetanen krijgen zo een slechtere positie op de arbeidsmarkt. Het zou geweldig zijn als u gaat praten met de leider / leiding van Tibet. Als u kunt onderhandelen met Tibet dan kan er een einde aan het conflict worden gemaakt, zo krijgen kinderen in Tibet ook een eerlijke kans op een goede toekomst. Mvg, De leerlingen van A1A (Nederland, Weert)


Download ppt "Door: Gion, Robin, Loes, Marie-Sophie.  China en Tibet vechten al eeuwen lang om de regio Tibet.  De Chinese regering eist het geïsoleerde Tibet op."

Verwante presentaties


Ads door Google