De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het oude Griekenland. Filmpje; de volgende vragen beantwoord je bij het filmfragment: Omschrijf het geloof dat Grieken aanhangen. Wie was de oppergod?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het oude Griekenland. Filmpje; de volgende vragen beantwoord je bij het filmfragment: Omschrijf het geloof dat Grieken aanhangen. Wie was de oppergod?"— Transcript van de presentatie:

1 Het oude Griekenland

2

3 Filmpje; de volgende vragen beantwoord je bij het filmfragment: Omschrijf het geloof dat Grieken aanhangen. Wie was de oppergod? Wat bouwden de Grieken om hun goden te vereren? Hoe zagen die tempels eruit? (Teken ze) http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20070125_deoudegrieken01

4 Hoe leer jij?

5 Testje

6 Samenvatten Je kunt op verschillende manieren samenvatten. Het is belangrijk dat de manier waarop je het doet bij jou past. Ik ga jou twee manieren voor doen: -mindmappen; -Tekstmatig samenvatten; -Tijdbalk

7

8


Download ppt "Het oude Griekenland. Filmpje; de volgende vragen beantwoord je bij het filmfragment: Omschrijf het geloof dat Grieken aanhangen. Wie was de oppergod?"

Verwante presentaties


Ads door Google