De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mind De waarneming bestaat uit parallelle reeksen indrukken. Deze indrukken zijn eigenschapwaarden die uitgezet kunnen worden in meerdere dimensies. Een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mind De waarneming bestaat uit parallelle reeksen indrukken. Deze indrukken zijn eigenschapwaarden die uitgezet kunnen worden in meerdere dimensies. Een."— Transcript van de presentatie:

1 Mind De waarneming bestaat uit parallelle reeksen indrukken. Deze indrukken zijn eigenschapwaarden die uitgezet kunnen worden in meerdere dimensies. Een dimensie hoeft niet expliciet een tijd-ruimte variabele te zijn. de waarden kunnen ook uitgezet worden ten opzichte van andere variabelen, zoals mol zuur of aantal cellen. De variabele coordinaten worden de dimensies genoemd. De gemeten waarden van de indrukken de resultaten.

2 Mind De reeksen met indrukken kunnen in de weergegeven volgorde worden geanalyseerd en geprojecteerd in herhalende verwachtingspatronen. Als een patroon vaak genoeg voorkomt, kan deze worden herkend als een toestand van een eigenschap. Toestandherkenning ontstaat dus door een combinatie van conditionering en cognitieve herkenning.

3 Mind Toestanden kunnen gegroepeerd worden tot toestandklassen van een bepaalde eigenschap, als zij regelmatig beurtelings onder dezelfde omstandigheden voorkomen. Ook dit is een proces van conditionering en cognitie waarbij toestanden afhankelijk van voorwaarden worden bepaald. Dat rood, wit en blauw als kleur bekend staan en rond of vierkant als vorm, heeft te maken met afspraken, gewenning en taal. Patronen worden dus gegroepeerd tot toestanden, toestanden tot klassen van een eigenschap. Toestanden kunnen gegroepeerd worden tot toestandklassen van een bepaalde eigenschap, als zij regelmatig beurtelings onder dezelfde omstandigheden voorkomen. Ook dit is een proces van conditionering en cognitie waarbij toestanden afhankelijk van voorwaarden worden bepaald. Dat rood, wit en blauw als kleur bekend staan en rond of vierkant als vorm, heeft te maken met afspraken, gewenning en taal. Patronen worden dus gegroepeerd tot toestanden, toestanden tot klassen van een eigenschap.


Download ppt "Mind De waarneming bestaat uit parallelle reeksen indrukken. Deze indrukken zijn eigenschapwaarden die uitgezet kunnen worden in meerdere dimensies. Een."

Verwante presentaties


Ads door Google