De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Solar Insurance & Finance

Verwante presentaties


Presentatie over: "Solar Insurance & Finance"— Transcript van de presentatie:

1

2 Solar Insurance & Finance
De wereld achter Solarif

3 Solar Insurance & Finance
Kennis en kunde heeft een gezicht

4 Solar Insurance & Finance
Een team van gepassioneerde mensen staat voor u klaar

5 Harry Wolkenfelt Harry Wolkenfelt heeft veel managementervaring in met name de financiële wereld. Hij is bijna 10 jaar Hoofd Beleggingen geweest bij de ING Bank. Na zijn ING-tijd heeft hij als ZZP-er een aantal jaren interim-management opdrachten gedaan, met name het uitvoeren van veranderingstrajecten. Vervolgens heeft hij als partner van Exté Ventures geïnvesteerd in startende ondernemingen. Zijn kracht ligt in zijn gedrevenheid, zijn passievolle aanpak en resultaatgerichtheid. Tevens weet hij van een groep mensen een team te maken die op een gestructureerde wijze met elkaar ervoor gaat, vanuit een duidelijke visie en met ambitieuze doelstellingen. Harry is als Algemeen Directeur verantwoordelijk voor de financiën, de dagelijkse gang van zaken en acquisitie van nieuwe klanten.

6 René Moerman René Moerman is een ervaren verzekeringsspecialist met een passie voor duurzaamheid. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij de Rabobank, de Nederlanden van 1817 (nu Generali) en verschillende assurantiekantoren in diverse functies waaronder accountmanager schadeverzekeringen. Met deze kennis is hij in 1990 zijn eigen kantoor gestart wat hij in 2001 heeft verkocht om nieuwe uitdagingen te zoeken. Zijn sterke punten zijn: Innovatief, Verbinder, Inlevend, Commercieel, Ondernemend, Daadkrachtig, Communicatief, Teamspeler, Creatief, Betrokken bij mensen en de mensheid, Betrokken bij maatschappij en het milieu. René is verantwoordelijk voor productontwikkeling, acquisitie en relatiebeheer.

7 Jan Canters Jan Canters is een op en top verzekeringsdeskundige. Hij heeft o.a. gewerkt op de assurantieafdeling van Pierson, Heldring & Pierson te ‘s-Gravenhage, vervolgens als zelfstandig ondernemer, waarna hij in 2001 toetrad tot de Directie van een Assurantie-Makelaar in Rotterdam. Hij is Registermakelaar in Assurantiën ( RMIA ) en Gevolmachtigd Agent. Zijn sterke punten: veel kennis en ervaring van de verzekeringsmarkt en -producten, een goede luisteraar met analytisch denkvermogen. Jan is als directeur verzekeringen verantwoordelijk voor de juiste gang van zaken op verzekeringstechnisch gebied, een snelle en juiste schadeafhandeling en relatiebeheer.

8 Sven Drillenburg Lelijveld
Sven Drillenburg Lelijveld is een enthousiaste milieu-ingenieur die sinds 1998 jaar werkt aan een duurzamere wereld door idealisme en commercie samen te brengen. Dat deed hij bij de adviesbureaus IMSA (Wouter van Dieren van de Club van Rome) en Schuttelaar & Partners. Vijf jaar werkte Sven als de duurzaamheidsmanager van KPN dat in die tijd een van de groenste bedrijven in zijn sector werd en de grootste inkoper van groene stroom van Europa. Hij is een positivo met zelfkennis die helder communiceert. Zijn dienstverlenende instelling en de wil om groene energie tot de wereldwijde standaardenergie te maken, maken dat zijn lijfspreuk is: 'get it done'. Sven is als Commercieel Directeur verantwoordelijk voor maximaal tevreden klanten

9 Jan Willem Vos Jan Willem Vos heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de verzekeringswereld en weet veel over de wensen en mogelijkheden binnen de branche. Als accountmanager zit hij in een speciale positie tussen klant, verzekeraar en de organisatie van Solarif. Het is zijn taak de – soms verschillende - belangen te stroomlijnen, zodat alle partijen tevreden zijn. Jan Willem kan omschreven worden als een gedreven persoon, die zijn energie letterlijk haalt uit het dynamische karakter van de PV-wereld. Ook het globale aspect inspireert hem; de PV-sector die alle grenzen overstijgt als oplossing voor een globale duurzame transitie. Jan Willem wordt gekenmerkt door creativiteit, klantgerichtheid en gedrevenheid, altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat met respect voor ieders wensen.

10 Zonnepanelenverzekering
Als de situatie er om vraagt, bijvoorbeeld bij een schade, bent u met de zonnepanelenverzekering van Solar Insurance & Finance gegarandeerd van een deskundig en persoonlijk contact. Ook als u online uw verzekering afsluit!

11 Solar Insurance & Finance
Door onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van Solar en van de verzekeringsmarkt kunnen wij u de juiste oplossing bieden

12 Solar Insurance & Finance
Of neem contact met ons op: Harry Wolkenfelt +31 (0) René Moerman +31 (0) Jan Canters +31 (0) Sven Drillenburg Lelijveld +31 (0) Jan Willem Vos +31 (0)

13


Download ppt "Solar Insurance & Finance"

Verwante presentaties


Ads door Google