De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder partnership en verstand van uw bedrijfsprocessen, maken de juiste vertaling naar uw situatie mogelijk. Samen met uw mensen vormt dat de basis voor succes. Klare taal, resultaatgericht en verminderen van bedrijfsrisico dat is wat wij doen. Een verantwoorde implementatie keuze voor integrale bedrijfssoftware met Microsoft Dynamics AX doet u met ons.

3 Onze visie op de Bouw/Installatie/GWW Er is op dit moment geen andere branche waar flexibiliteit een grotere rol speelt dan in de bouw. Iedere dag wordt er geworsteld met de vraag of er ge ï nvesteerd moet worden in materieel, of dat er materieel afgestoten moet worden of dat inhuren de beste optie is. Dit samenspel moet op de juiste manier gemanaged en ondersteund worden.

4 Onze oplossing DynaRent DynaRent is speciaal ontworpen om uw materieel volledig te beheren van inkoop tot verhuur. De oplossing is o.a. volledig ge ï ntegreerd met financieel (activa), logistiek, facturatie, transport, service en onderhoud, document beheer, inhuur en verkoop. U heeft altijd real-time inzicht in uw verhuurvloot, waardoor u een optimale bezetting kunt realiseren.

5 Onze werkwijze Samen met uw organisatie kijken wij naar de winstpunten die wij gezamenlijk kunnen behalen. Door een gedegen projectaanpak gebaseerd op de Microsoft Sure Step beschikt u over maximale zekerheid gedurende het gehele traject. Projecten worden gefaseerd en in iedere fase wordt een afgebakend aantal activiteiten uitgevoerd. U bent ervan verzekerd dat u het maximale uit de implementatie haalt.

6 Riwal werkt met Dynamics ERP “ Riwal is in Europa het grootste particuliere verhuurbedrijf op het gebied van hoogwerkers, verreikers, heftrucks, aluminium steigers en aanverwant bouwmaterieel. Riwal heeft vestigingen over de gehele wereld.

7 De automatiseringsoplossing kon geen gelijke tred houden met de enorme groei van de bedrijfsactiviteiten bij Riwal. De informatievoorziening uit de deelsystemen was niet optimaal. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Met DynaRent beheer je de volledige vloot. Het systeem houdt per machine de volledige historie bij. De gebruiker weet waar de machine is, wie hem heeft gehuurd, wie hem heeft onderhouden, welke onderdelen zijn vervangen en natuurlijk wat de machine heeft opgebracht. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 “ DynaRent geeft direct inzicht in de vloot zelfs over vestigingen en landen heen. Wij weten precies welke machine in onderhoud staat, wat er aan vervangen is, wat het gekost heeft en wat de machine heeft. ” Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP

10 DynaRent biedt ons de ondersteuning en de structuur voor verdere professionalisering en internationale groei van de onderneming. Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom?

11 Bezoekadres: Stroombaan 6-8, 1181 VX Amstelveen Postadres: Stroombaan 6-8, 1181 VX Amstelveen Telefoon: (020)640 34 13 Fax: (020) 640 23 20 E-mail: info@HGH.nl URL website: www.HGH.nl Contactpersoon: Melvin van Groeningen Twitter account: @HGHBUSINESS Contact


Download ppt "De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder."

Verwante presentaties


Ads door Google