De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Falkirk Wiel De volgende presentatie toont een sas van een heel nieuw type. In Schotland, 2 bevaarbare kanalen die de trechtermondingen van de Forth en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Falkirk Wiel De volgende presentatie toont een sas van een heel nieuw type. In Schotland, 2 bevaarbare kanalen die de trechtermondingen van de Forth en."— Transcript van de presentatie:

1

2 Falkirk Wiel De volgende presentatie toont een sas van een heel nieuw type. In Schotland, 2 bevaarbare kanalen die de trechtermondingen van de Forth en de Clyde verbinden, komen samen in Falkirk. Tijdens het verloop van deze doorvaart, moet een plezierboot achtereenvolgens 11 sassen door om een hoogteverschil van 35 meter te overwinnen. Tijdens vernieuwing heeft men bewust geen opeenvolgende sassen gebouwd. Neen, men besliste één sas te bouwen met een heel aparte constructie en uitstraling. Ziehier tot wat de mens in staat is.

3 Zicht achterzijde

4 Eerste niveau, dicht bij het wiel

5 2 boten in het wiel

6 Het wiel in verticale stand

7 Het wiel in beweging

8 Natuurlijk ook van boven

9 Boot vaart binnen in het wiel

10 Het wiel met boot in beweging

11 Let op de groene boot

12 Einde van de reis

13 Einde van de beweging

14 Algemeen overzicht

15

16

17

18 Uit het menselijk brein ontsproten…


Download ppt "Falkirk Wiel De volgende presentatie toont een sas van een heel nieuw type. In Schotland, 2 bevaarbare kanalen die de trechtermondingen van de Forth en."

Verwante presentaties


Ads door Google