De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MARINIERS LANDEN IN ZEELAND Zeeland Februari 2013 Mariniers tijdens een oefening op het Vlissingse Badstrand ter voorbereiding van de grote NAVO-oefening.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MARINIERS LANDEN IN ZEELAND Zeeland Februari 2013 Mariniers tijdens een oefening op het Vlissingse Badstrand ter voorbereiding van de grote NAVO-oefening."— Transcript van de presentatie:

1 MARINIERS LANDEN IN ZEELAND Zeeland Februari 2013 Mariniers tijdens een oefening op het Vlissingse Badstrand ter voorbereiding van de grote NAVO-oefening in april aan de Westkust van Schotland. Het Tweede mariniersbataljon voert een snelle verrassingsactie uit, in zogenaamd vijandelijk gebied, vanaf het amfibisch transportschip Harer Majesteits Rotterdam.

2 VLISSINGEN 5 februari 2013 – Vlissingen wil het korps Mariniers graag voorgoed in de buurt, deze week oefenen ze er alvast. Het amfibisch transportschip Hr. Ms. Rotterdam oefent landingen op het Bad- of Nollestrand, op het strand bij Ritthem en bij het Trainingscentrum Vlissingen. De Rotterdam zal vervolgens buiten de vaargeul voor anker gaan. Ook vinden er bewegingen plaats op het land en wordt er geoefend met en zonder oefenmunitie. Het Korps Mariniers, dat op doorvaart is van en naar Antwerpen, vindt in Vlissingen een goede locatie om tussentijds een oefening te houden. Dit vooral door de ligging van de stranden en de aanwezigheid van het Trainingscentrum Vlissingen. Ook voor het oefenen van vliegbewegingen met helikopters boven het water is ruimte genoeg. De oefeningen vinden plaats van woensdag 6 februari tot en met vrijdag 8 februari en van maandag 11 februari tot en met woensdag 13 februari. De oefenlocaties worden, als dat nodig wordt geacht, om veiligheidsredenen afgezet door lint en bewaakt door mariniers.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32 Einde oefening Gr. Ruud


Download ppt "MARINIERS LANDEN IN ZEELAND Zeeland Februari 2013 Mariniers tijdens een oefening op het Vlissingse Badstrand ter voorbereiding van de grote NAVO-oefening."

Verwante presentaties


Ads door Google