De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “. De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “. De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in."— Transcript van de presentatie:

1 Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “

2 De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in principe 16 types, die verschillen in afmeting, waarvan 12 types een symmetrische en 4 een asymmetrische kap hebben. De gevelindeling van alle types kan per project worden bepaald. De Meerkeuzewoning biedt opdrachtgever en architect daardoor in ruime mate de vrijheid een uiteindelijke vormgeving te kiezen, die optimaal past in de gewenste stedenbouwkundige omgeving. Interbuilt hanteert voor de uitvoering van de Meerkeuzewoning een aangepaste productiemethode, waarbij gespecialiseerde arbeidsploegen worden ingezet. De samenstelling van iedere ploeg is dusdanig, dat de diverse bouwfasen van elk woningtype snel, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd worden. Door het werken in ploegen te combineren met een gestandaardiseerd systeem voor de tunnelbekisting, worden kostenbesparingen gerealiseerd, speciaal bij kleinere projecten.

3

4 Binnen de Meerkeuzewoning bestaan per verdieping zones voor het plaatsen van de binnenwanden, waardoor opdrachtgever en architect de Indeling van de woning optimaal op de behoefte van de bewoner(s) kunnen afstemmen. Binnen de aangegeven zones kunnen de binnenwanden op elke gewenste plaats worden neergezet. Deze flexibiliteit bij het plaatsen van de binnenwanden plus de verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van de woningvoorzieningen, zorgen voor een grote mate van diversiteit bij de vormgeving van de woning. Woningentree, toilet, badkamer en keuken kunnen in de woning op verschillende plaatsen worden gesitueerd. Elke keukenlocatie biedt op haar beurt weer verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de keukenopstelling

5

6 Interbuilt heeft de wensen van bewoners ten aanzien van de indelings- mogelijkheden van woningen uitgebreid onderzocht. Op basis van dit onderzoek is het concept van de Meerkeuzewoning bepaald, waarbinnen meer dan zestig verschillende woningplattegronden aanwezig zijn. Naast de geboden vrijheid van indeling, bestaat de mogelijkheid tot het uitbouwen van de woning. De Meerkeuzewoning garandeert dan ook unieke woningen, waarmee – tegen lage kosten – aan speciale woonwensen van bewoners tegemoet kan worden gekomen. De Meerkeuzewoning kan in elke financieringscategorie gerealiseerd worden, zowel in de huur- als in de koopsector. Afhankelijk van de locale marktsituatie en de wensen van de opdrachtgever bestaat de mogelijkheid tot: woningen in een rij [eventueel geschakeld]; twee-onder-één-kap-woningen; diverse hoekvarianten. Bij de twee-onder-één-kap-woningen en hoekvarianten kan – indien gewenst – een garage worden aangebouwd.

7

8 Het is duidelijk dat het Interbuilt-bouwsysteem de mogelijkheid biedt om allerlei varianten van Meerkeuzewonigen te genereren inclusief varianten van de verschillende verdiepingen (begane grond, verdieping, zolder). Als toegevoerde waarde biedt het Interbuilt-bouwsysteem de mogelijkheid om aan afwerking te doen, zoals materialisatie, vloerafwerking, wandafwerking, en keukenblokplaatsing e.d. Bouwelementgegevens zijn daarbij van belang.

9


Download ppt "Bijlage Casus “A annemingsbedrijf MKW B.V. “. De woning kan zowel met symmetrische als asym-metrische kap worden uitgevoerd. De Meerkeuzewoning kent in."

Verwante presentaties


Ads door Google