De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk."— Transcript van de presentatie:

1 Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk

2

3

4 Koninklijk Paleis, Van Vonderen Omschrijving: Van Vonderen Schildersbedrijf b.v. heeft in de afgelopen 2 jaar alle voorkomende schilderwerken uitgevoerd. Naast alle mogelijke soorten reparaties en compleet nieuw uit te voeren binnenschilderwerk aan ramen, kozijnen, deuren, wanden en plafonds, zijn onze schilders ook ingezet voor een grote hoeveelheid hout-, natuursteen-, zandsteen- en marmerimitaties. Daar bovenop zijn we ook verantwoordelijk voor het aanbrengen van gouden biezen en letters op houten ondergronden, en het op authentieke wijze aanbrengen van een gevarieerd assortiment luxe behang.

5

6

7

8

9 Koninklijk Paleis, Van Vonderen Motivatie: Het Koninklijk Paleis Amsterdam (1655), meestal aangeduid als ‘Paleis op de Dam’, is volgens de Rijksdienst voor Monumentenzorg niet alleen het allerbelangrijkste historische gebouw van Nederland, maar ook het ‘meest monumentale’ gebouw. Het ontwerp van Jacob van Campen heeft de afgelopen 3,5 jaar een grondige renovatie en gedeeltelijke restauratie van het interieur ondergaan. Hare Majesteit de Koningin heeft op zaterdagochtend 13 juni 2009 het Koninklijk Paleis Amsterdam geopend. Onze medewerkers hebben onder meer vele reparaties uitgevoerd aan bestaande natuursteenimitaties, zodat er geen verschil te zien is tussen oude en nieuwe marmer- en zandsteenimitaties en daarbij rekening houdend met de invloed van vele jaren verontreiniging. (vervolg op de volgende slide)

10 Koninklijk Paleis, Van Vonderen Vervolg motivatie: Wij hebben een actieve rol gespeeld bij de toepassing van diverse producten.Op die manier zijn op verschillende plaatsen op ons initiatief alternatieve schilderstechnieken gebruikt. Het gaat hier om een project dat zowel in omvang, complexiteit, als vakkennis het uiterste vraagt van de betrokken schilders. Gemiddeld waren in het paleis vijftien schilders aan het werk, met pieken tot veertig schilders. Van Vonderen Schildersbedrijf is als multidisciplinair schildersbedrijf in staat om ook op piekmomenten de bezetting snel en flexibel op te schalen. Dit is een project waarbij onze inbreng blijvend in het gezichtsveld ligt. We zijn geslaagd in de opzet om naar ieders tevredenheid te presteren, hiermee hebben we een breed draagvlak gecreëerd voor ons bedrijf en onze ruim honderd vakbekwame schilders."

11

12

13

14

15

16

17

18

19


Download ppt "Koninklijk Paleis, Amsterdam Van Vonderen Schildersbedrijf, Bergeijk."

Verwante presentaties


Ads door Google