De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tuin en Timmer management

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tuin en Timmer management"— Transcript van de presentatie:

1 Tuin en Timmer management
Tuin -Timmer -Watermanagement Tuin en Timmer management Bij Luc Tuin Timmer Watermanagement kunt u terecht voor alle denkbare werkzaamheden op het gebied van tuinontwerp, aanleg en onderhoud. Wij bieden u onze diensten aan met professionele medewerkers en middelen. Wij bezitten de mogelijkheid om bijna al uw wensen in eigen beheer te verwezenlijken. Tuin ontwerp Tuin aanleg Tuin onderhoud Bestrating Boomverzorging Timmerwerk Advies

2 Tuin -Timmer -Watermanagement
Tuin ontwerp Bij Luc Tuin- Timmer- Watermanagement ontwerpen wij de tuin zoals u dat wilt geheel in overleg. De wensen en mogelijkheden worden zorgvuldig en uitgebreid met u besproken. Wij bieden onze kennis en ervaring voor het maken van ontwerpen met een hierbij passend advies. Zo komen wij samen tot het beste resultaat voor uw tuin.

3 Tuin -Timmer -Watermanagement
Tuin aanleg Wij leggen voor u de tuin aan zoals u dat wilt op een vakkundig professionele wijze met de juiste techniek en zorgen ervoor dat u tevreden bent. Daarnaast kunnen wij ook aanpassingen in uw tuin verrichten. Door in de bestaande tuin iets toe te voegen of te verwijderen.

4 Tuin -Timmer -Watermanagement
Tuin onderhoud Wat mooi is moet mooi blijven. Hiervoor is regelmatig onderhoud aan uw tuin nodig. Wij komen hiervoor regelmatig langs op uw tuin weer op orde te maken.

5 Tuin -Timmer -Watermanagement
Bestrating Bij ons kunt u terecht voor (sier)bestrating of een mooi terras. Wij bezitten de vele mogelijkheden en technieken voor het aanbrengen van sierbestrating of een mooi terras. Natuurlijk kijken wij daarbij gelijk naar het ontwerp van uw tuin, zodat alles een passend geheel vormt.

6 Tuin -Timmer -Watermanagement
Boomverzorging Luc Tuin Timmer Watermanagement heeft ruime ervaring in boomverzorging, waarin een duurzaam boombehoud centraal staat. Wij bieden u de volgende diensten met de juiste ervaring en kennis: Planten en verplanten van bomen Boomverzorging en snoeien Groeiplaatsverbetering Verwijderen van bomen

7 Tuin -Timmer -Watermanagement
Timmerwerk Bij Luc Tuin Timmer Watermanagement kunt u ook terecht voor allerlei soorten timmerwerk . Hieronder verstaan wij: Tuinhuizen vlonders schutting/tuinhekken beschoeiingen pergola’s Wij realiseren uw hout- en metaalwerk op een efficiënte en kwalitatieve wijze.

8 Tuin -Timmer -Watermanagement
Advies Bij ons bent u op het juiste adres voor ervaren en vakkundig advies van een tuin, zwembad, beregening- en rioolinstallatie. Bovendien kunt u altijd op afspraak terecht in onze showroom, hier bieden wij u een verruimende blik in de kwalitatieve technieken en mogelijkheden die wij bieden.


Download ppt "Tuin en Timmer management"

Verwante presentaties


Ads door Google