De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Duitsland, is gekleurde land.. We hebben dit onderwerp gekozen omdat: We er een keertje naar toe zijn gegaan. Er waren leuke spullen. Ze hebben daar grote.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Duitsland, is gekleurde land.. We hebben dit onderwerp gekozen omdat: We er een keertje naar toe zijn gegaan. Er waren leuke spullen. Ze hebben daar grote."— Transcript van de presentatie:

1 Duitsland, is gekleurde land.

2 We hebben dit onderwerp gekozen omdat: We er een keertje naar toe zijn gegaan. Er waren leuke spullen. Ze hebben daar grote centrum en winkels. De spullen waren daar duur. Het is daar leuk.

3 1 Het geld van Duitsland. 2 de taal van Duitsland. 3 De vlag van Duitsland. 4 De hoofdstad van Duitsland. 5 Tweede wereld oorlog.

4 Duitsland ligt midden in Europa. Het land is niet zo groot als Frankrijk. Maar er wonen wel veel mensen.

5 De hoofdstad van Duitsland De hoofdstad van Duitsland is Berlijn met 3.479.740 inwoners is ook de grootste stad. Berlijn is omringd door de rivier Spree.

6

7 Het geld van Duitsland Het geld van Duitsland is het zelfde geld wat wij gebruiken. Sinds 2002 zijn de euro’s gekomen. De euro was al snel ongeliefd hij werd al Teur

8


Download ppt "Duitsland, is gekleurde land.. We hebben dit onderwerp gekozen omdat: We er een keertje naar toe zijn gegaan. Er waren leuke spullen. Ze hebben daar grote."

Verwante presentaties


Ads door Google