De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nederland Door Axelle en Laura. inleiding Waar ligt Nederland Waar ligt Nederland De hoofdstad De hoofdstad Mooie plekjes Mooie plekjes Het eten en het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nederland Door Axelle en Laura. inleiding Waar ligt Nederland Waar ligt Nederland De hoofdstad De hoofdstad Mooie plekjes Mooie plekjes Het eten en het."— Transcript van de presentatie:

1 Nederland Door Axelle en Laura

2 inleiding Waar ligt Nederland Waar ligt Nederland De hoofdstad De hoofdstad Mooie plekjes Mooie plekjes Het eten en het drinken Het eten en het drinken De kleding De kleding De munt De munt Steden Steden

3 Waar ligt Nederland? De buurlanden van Nederland zijn België en Duitsland. De buurlanden van Nederland zijn België en Duitsland.

4 Hoe ziet het land er uit? Het is een vlak land met veel polders en waters. Het is een vlak land met veel polders en waters. Er staan veel wind molens en watermolens. Er staan veel wind molens en watermolens. Er zijn heel veel havens daar varen de boten. Er zijn heel veel havens daar varen de boten.

5 Leuke plekjes in Nederland. De steden. De steden. De havens. De havens. De vakantie plekjes. De vakantie plekjes. De zee en het strand. De zee en het strand. De boerderijen. De boerderijen.

6 de hoofdstad De hoofdstad is Amsterdam. De hoofdstad is Amsterdam.

7 Ponyparkcity. Een van de vakantie plekjes is ponyparkcity. Een van de vakantie plekjes is ponyparkcity. Ponyparkcity is een vakantie plek voor de kinderen. Het is in de bossen van Nederland. De kinderen kunnen er met hun pony rijden in de bossen. Ponyparkcity is een vakantie plek voor de kinderen. Het is in de bossen van Nederland. De kinderen kunnen er met hun pony rijden in de bossen.

8 Havens Havens Aan de havens zijn leuke wandel plaatsen Aan de havens zijn leuke wandel plaatsen En frituren En frituren.

9 Eten en drinken De Nederlanders eten hetzelfde als ons. De Nederlanders eten hetzelfde als ons. De meeste mensen denken dat ze graag kaas eten. De meeste mensen denken dat ze graag kaas eten. Ze drinken hetzelfde als ons. Ze drinken hetzelfde als ons.

10 kleding De mensen daar dragen de zelfde kleren als ons De mensen daar dragen de zelfde kleren als ons

11 De munten Vroeger betaalden de mensen in Nederland met gulden. Vroeger betaalden de mensen in Nederland met gulden. Maar nu met de gewone euro. Maar nu met de gewone euro.

12 Boe.


Download ppt "Nederland Door Axelle en Laura. inleiding Waar ligt Nederland Waar ligt Nederland De hoofdstad De hoofdstad Mooie plekjes Mooie plekjes Het eten en het."

Verwante presentaties


Ads door Google