De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een."— Transcript van de presentatie:

1 Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een droomstrand, een wonderbos … Er zijn ook 2 dorpen: Spany en Spano. y

2 Gebouwen In ons land is er een: chocoladefabriek, markt, koekjesfabriek, bouwbedrijf, speelgoedfabriek, ijspaleis, bakkerij, bioscoop…

3 Speciaal feest Het gaat door op 3 maart. De hele dag is er een regenboog en de hele nacht zijn er vallende sterren.

4 Kleding In Hemellie is het altijd meer dan 20 °C. Daarom lopen wij vaak op blote voeten. De meeste meisjes dragen kleine rokjes. De jongens zie je vaak in shorts. De kinderen moeten vaak een pet aandoen. We dragen geen wollen kleren, het is veel te warm.

5 Eten en drinken Zoals ik al zei is het heel warm in Hemellie. Dus drinken we veel frisse drankjes. Voor het eten mag je kiezen daarvoor hebben we geen specialiteiten. Maar voor de desserten hebben we er veeeeel ! Zo veel dat de andere landen ons soms “Het dessertenland” noemen.

6 Standbeeld Cupidon Meneer Cupi Dono heeft het gemaakt. Omdat de Koning zoveel vrouwen heeft gehad! Daarom is de traditie om de eerste date af te spreken in een van de restaurantjes rond het standbeeld. Dit standbeeld is van liefdessteen gemaakt.

7 Sport Luchtturnen is een heel moeilijke sport. Maar als je het goed kan dan is het SUPER LEUK! Je moet een trampoline hebben. De sport wordt gespeeld op het strand Wie de hoogste en de spectaculairste sprong maakt wint. En ook, zeeduiken …


Download ppt "Hemellie landschap: Dit land is speciaal want het hangt in de lucht. Het doet je denken aan een wolk. In dit land kan je naar vele plaatsen gaan BV: een."

Verwante presentaties


Ads door Google