De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DROOMLAND. DROOMKLEDING In het Droomland dragen we meestal jurken en rokken. We kopen onze kleding meestal in een winkel die Jennifer heet. In de winkels.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DROOMLAND. DROOMKLEDING In het Droomland dragen we meestal jurken en rokken. We kopen onze kleding meestal in een winkel die Jennifer heet. In de winkels."— Transcript van de presentatie:

1 DROOMLAND

2 DROOMKLEDING In het Droomland dragen we meestal jurken en rokken. We kopen onze kleding meestal in een winkel die Jennifer heet. In de winkels van Droomland is er alles wat je zoek!

3 DROOMFABRIEK ER ZIJN MEERDERE FABRIEKEN IN DROOMLAND ER IS EEN WORTELFABRIEK, EEN KOEKJESFABRIEK, EEN SNOEPJESFABRIEK, EEN CHOCOLADEFABRIEK EN EEN IJSFABRIEK.

4 DROOMGEBOUWEN IN DROOMLAND HEBBEN WE MEERDERE GEBOUWEN WE HEBBEN EEN BIOSCOOP, EEN KERMIS EN EEN ZOO

5 LANDSCHAP IN HET DROOMLAND ZIJN ER TWEE MEREN ÉÉN GEMEENTEHUIS EN VOILA

6 LANDSCHAP IN ONZE LAND ZIJN ER 8 DIERENTUINS EN BOERDERIJEN ER IS OOK EEN HELE MOOIE BOS

7 DROOMSPORT ALS JE SPORT WILT DOEN GA JE NAAR BASIC FIT OF NAAR HEALTH CITY. ER ZIJN OOK SPORTWINKELS WAAR JE SOMMIGE DINGEN KAN KOPEN!

8 NATIONALE FEESTDAG!!! HET NATIONALE FEESTDAG IS 10 FEBRUARI IN DROOMLAND VIEREN WE DE NATIONALE FEESTDAG VANWEGE DE EERSTE ONTMOETING VAN KONING HARRY EN KONINGIN VIOLA

9 STANDBEELD ONS STANDBEELD IS IEMAND DIE AAN HET DROMEN IS! HET IS EEN MAN MET EEN WOLKJE BOVEN ZIJN HOOFD.

10 droomeinde ◦ We hebben jullie alles verteld over ons land!! ◦ Danku voor uw aandacht!


Download ppt "DROOMLAND. DROOMKLEDING In het Droomland dragen we meestal jurken en rokken. We kopen onze kleding meestal in een winkel die Jennifer heet. In de winkels."

Verwante presentaties


Ads door Google