De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MEERJA MEERJA LIGT IN HET MIDDEN AAN HET MEER. MEERJA IS ZO EEN MOOI LAND ! DE STEDEN VAN MEERJA ZIJN DE HAAI, MEERJA,POSÉIDON, LOUISVIL EN DIEGOVIL.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MEERJA MEERJA LIGT IN HET MIDDEN AAN HET MEER. MEERJA IS ZO EEN MOOI LAND ! DE STEDEN VAN MEERJA ZIJN DE HAAI, MEERJA,POSÉIDON, LOUISVIL EN DIEGOVIL."— Transcript van de presentatie:

1 MEERJA MEERJA LIGT IN HET MIDDEN AAN HET MEER. MEERJA IS ZO EEN MOOI LAND ! DE STEDEN VAN MEERJA ZIJN DE HAAI, MEERJA,POSÉIDON, LOUISVIL EN DIEGOVIL.

2 GEBOUWEN WIJ HEBBEN EEN CHOLADEFABRIEK, KOEKJESFABRIEK, BOUWBEDRIJF, SCHRIJNWERKERIJ, SPEELGOEDFABRIEK, IJSPALEIS, JUWELIER, BAKKERIJ, BIOSCOOP EN EEN MARKT.

3 FEESTEN HET EERSTE FEEST IS OP 1 JANUARI, HET TWEEDE FEEST IS OP 2 MAART, HET DERDE FEEST OP10 JUNI, HET VIERDE FEEST OP 6 SEPTEMBER EN HET LAATSTE OP 31 DECEMBER!

4 STANDBEELD IN ALLE STEDEN STAAT EEN STANDBEELD VAN POSEIDON! ZE STAAN ALLEMAAL IN HET MIDDEN VAN DEZE STEDEN.

5 NATIONALE SPORTEN WAKEBOARD, SURF EN WATERSKI. OF ALS ZE DAT NIET LEUK VINDEN, DAN MOGEN ZE DE SPORT DOEN DIE ZE WILLEN.

6 KLEDIJ DE MEISJES ZETTEN MEESTAL EEN KLEIN SHIRT EN EEN NORMALE T-SHIRT. VOOR DE JONGENS EEN SHORT EN EEN POLO MET BASKETS. EN VOOR DE MEISJES ZIJN DAT BALLERINA’S.

7 ETEN EN DRINKEN


Download ppt "MEERJA MEERJA LIGT IN HET MIDDEN AAN HET MEER. MEERJA IS ZO EEN MOOI LAND ! DE STEDEN VAN MEERJA ZIJN DE HAAI, MEERJA,POSÉIDON, LOUISVIL EN DIEGOVIL."

Verwante presentaties


Ads door Google