De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!! Welkom bij de sanedu proef krant ! Een digitale krant vol plezier kijk maar mee!!!!!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!! Welkom bij de sanedu proef krant ! Een digitale krant vol plezier kijk maar mee!!!!!!"— Transcript van de presentatie:

1

2 De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!!

3 Welkom bij de sanedu proef krant ! Een digitale krant vol plezier kijk maar mee!!!!!!

4 Dit zijn de leukste sokken volgens Enkele leden!!! Meer weten? Klik hier.

5 De meester van jantje is woest en zegt jullie lijken wel een stel lekke banden. Ik pomp alles er in maar het loopt er allemaal weer uit Zegt jantje : het zal natuurlijk ook een slechte pomp kunnen zijn meester? Ik neem altijd hooi mee als ik ga slapen Om mijn nachtmerrie eten te geven. De toppers moppen

6 Een kopje koffie een kopje koffie (herhaal 300keer) Doe mij maar een bakkie Hier staat altijd een strip over koffie Ik drink het lekker zelf op !!

7 Zoals jullie weten is Super leuk en de strip van donald duck staat op de volgende bladzijde ! Basket bal is leuk

8 waarom gooit donald duck water over zijn computer hij wil over het internet surfen Op deze pagina staan moppen strips en weetjes

9 Wat een werk Lekker hoor sanedu smilies Hier staat altijd een recept

10 Tot de volgende keer!!!


Download ppt "De sanedu club is leuk !!!!!!!!!!!!!!! Welkom bij de sanedu proef krant ! Een digitale krant vol plezier kijk maar mee!!!!!!"

Verwante presentaties


Ads door Google