De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 In Frankrijk hebben de kinderen school op maandag, dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag!  Ze hebben op1 september de eerste schooldag  Ze hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: " In Frankrijk hebben de kinderen school op maandag, dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag!  Ze hebben op1 september de eerste schooldag  Ze hebben."— Transcript van de presentatie:

1

2  In Frankrijk hebben de kinderen school op maandag, dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag!  Ze hebben op1 september de eerste schooldag  Ze hebben 2 maanden vakantie!

3

4  In Spanje hebben de kinderen school van maandag t/m vrijdag  Ze hebben ook op 1 september de eerste schooldag  Ze hebben 2 en een halve maand vakantie!

5

6  In Rusland hebben de kinderen ook van maandag t/m vrijdag school  Ze hebben ook op 1 september de eerste schooldag maar in Rusland is die dag heel speciaal!  Ze hebben in Rusland 12 weken vakantie

7 In Rusland is de eerste schooldag heel speciaal. Want ze beginnen met een heel groot feest een nationale feestdag. Iedereen doet z`n mooiste kleren aan! En iedereen neemt bloemen mee voor de juf of meester.

8

9  In Peru hebben de kinderen maandag t/m vrijdag school.  Ze hebben in maart hun eerste schooldag.  Ze hebben vakantie van decemer tot maart.

10

11 Vraag 1. Wanneer hebben de kinderen in Peru zomervakantie?  Ze hebben helemaal geen zomer vakantie  Ze hebben van december tot maart vakantie  Ze hebben van maart tot december vakantie Antwoord: B

12  Vraag 2. Op welke dagen hebben de kinderen in Frankrijk school?  Maandag dinsdag donderdag en vrijdag  Maandag dinsdag donderdag vrijdag en zaterdag  Maandag dinsdag donderdag vrijdag en zondag  Maandag t/m vrijdag Antwoord : B

13  Vraag 3. Welke eerste schooldag is er feest?  In Spanje  In Peru  In Rusland  In Frankrijk Antwoord : C

14


Download ppt " In Frankrijk hebben de kinderen school op maandag, dinsdag, donderdag,vrijdag en zaterdag!  Ze hebben op1 september de eerste schooldag  Ze hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google