De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen? heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden. heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen? heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden. heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden."— Transcript van de presentatie:

1 Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen? heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden. heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden.

2 Hoofdstuk 2 Dit is de tempel van ontelbare boedha’s Hij is wel 5 kilometer hoog En hij staat op het eiland Java En dat eiland ligt in indonesie

3 Hoofdstuk 3 Dit is een van de heilige plaatsen die nog bestaat. Deze heilige plaats ligt in India vlak bij een van de wereld wonderen. Want in India staat een gebouw wat een man voor zijn vrouw heeft gebouwd. Als je goed kijkt op de foto zie je een wit groot huis. Dat is het paleis waar ik het over had.

4 Hoofdstuk 4 Dit is een oude moskee in Turkije hij is heel groot van binnen

5 hoofdstuk 5 Waarom zijn deze heilige plaatsen zo belangrijk voor de mensen? Omdat de mensen hier bidden voor hun eigen godsdiensten.

6 Hoofdstuk 6 Hier komen vaak mensen naar toe vanuit allemaal andere landen. En dan komen ze hier om te bidden voor hun godsdiensten.

7 HOOFDSTUK 7 Dit is een gebouw die in Hongarije STAAT ER WOONEN WEL 33.000 INWONERS EN DIT GEBOUW IS WEL MEER DAN 20 MEETER HOOG.

8 Heilige bergen Dit zijn heilige bergen. Hier ligt iemand begraven die heilig is

9 de borobudur de borobudur dit is een oude tempel genaamd:de borobudur de naam betekent:onte lbare boedha’s

10 HOOFDSTUK 10 dit is een hele heilige plaats voor de moslims en voor de joden Voor de joodse mensen heet deze plaats De marat.

11 meer waarom hebben wij dit onderwerp gekozen? Omdat het heel interessant is en omdat er heel veel heilige plaatsen zijn op de wereld zijn zoals de borobudur de heilige bergen en de blauwe moskee En dan Zijn er nog veel meer plaatsen die heilig zijn.

12 Heilige plaatsen gemaakt door: Noortje en bo


Download ppt "Heilige plaatsen Wat zijn heilige plaatsen? heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden. heilige plaatsen zijn plaatsen waar pelgrims bidden."

Verwante presentaties


Ads door Google