De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatieavond 3 Groep 3.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatieavond 3 Groep 3."— Transcript van de presentatie:

1 Informatieavond 3 Groep 3

2 Wat gaan we bespreken Doelen waar we aan gaan werken van taal en rekenen Cito-toetsen van juni Leerondersteuning voor thuis

3 Doelen van taal Kern 4: Ze leren de volgende woorden: huis, weg, bos, tak, hut. Hierbij horen deze letters; h,w,o,a,u. Ze lezen en begrijpen korte, eenvoudige zinnetjes. Kern 5: Ze leren de volgende woorden: reus, jas, riem, bijl, hout, vuur. Hierbij horen de volgende letters; eu, j, ie, l, ou , uu. Ze lezen en begrijpen enkele zinnen die met elkaar in verband staan. Kern 6: Ze leren de volgende woorden: geit, uil, pauw, duif, ei. Ze kennen dan alle letters. Ze lezen mkm-woorden correct en vlot. Ze lezen en begrijpen korte, eenvoudige verhaaltjes.

4 Doelen van rekenen Blok 10: Rekenen in tabellen. Staafgrafieken maken en aflezen. Rekenen met geld. Blok 11: Rekenen t/m 20 in somnotatie Getallen structuren op basis van tientallen en lossen. Blok 12: Hele uren aflezen op een klok Het beheersen van het rekenen tot 10. (toets) Het beheersen van de getallenlijn tot 50.

5 Cito-toetsen juni Rekenen en wiskunde Begrijpend lezen Spelling
Woordenschat Leestechniek DMT DAT t/m 10

6 Cito begrijpend lezen 50 vragen, verdeeld over 2 dagen.
Soorten vragen: Zoek de eerste zin in een verhaaltje van 4 zinnen. Welk woord past het beste op het opgelaten plek. Letterlijke vragen uit de tekst beantwoorden. De dag erna krijgt het kind vervolg 1 of 2.

7

8

9 Het katrol: Leerondersteuning voor thuis.


Download ppt "Informatieavond 3 Groep 3."

Verwante presentaties


Ads door Google