De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sectionale Poort. De constructie - 4 sandwichelementen verbonden met scharnieren - opgetrokken door middel van kabels - kabels worden opgerold op kabeltrommels.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sectionale Poort. De constructie - 4 sandwichelementen verbonden met scharnieren - opgetrokken door middel van kabels - kabels worden opgerold op kabeltrommels."— Transcript van de presentatie:

1 Sectionale Poort

2 De constructie - 4 sandwichelementen verbonden met scharnieren - opgetrokken door middel van kabels - kabels worden opgerold op kabeltrommels die zich bevinden op een aandrijfas met elektrische motor en 2 trommelveren

3 Motor - een driefasig motor met reductiekast, op dezelfde as als de trommelveren

4 sturing - de sturingskast bevat 3 drukknopen: open, dicht en noodstop - een afstandssturing - een codepaneel aangezien de vaste bediening binnen staat.

5 Beveiliging - in de rubberen onderrand van de poort is een kabel ingewerkt die dienstig is als noodstop - de motor kan ontgrendeld worden om, bij elektrische panne, de poort toch manueel te openen/sluiten


Download ppt "Sectionale Poort. De constructie - 4 sandwichelementen verbonden met scharnieren - opgetrokken door middel van kabels - kabels worden opgerold op kabeltrommels."

Verwante presentaties


Ads door Google