De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De Goudbloem Serviceflats Zwijgershoek. Voorstelling serviceflat De keuken De living De slaapkamer De badkamer De parlofonie Noodoproeptoestel Druktoetsen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De Goudbloem Serviceflats Zwijgershoek. Voorstelling serviceflat De keuken De living De slaapkamer De badkamer De parlofonie Noodoproeptoestel Druktoetsen."— Transcript van de presentatie:

1 De Goudbloem Serviceflats Zwijgershoek

2 Voorstelling serviceflat De keuken De living De slaapkamer De badkamer De parlofonie Noodoproeptoestel Druktoetsen

3 De keuken

4 De keuken is ingericht met een vitrokeramische kookplaat met vier platen, motorloze dampkap en ijskast van 110 liter met diepvriesvak van 15 liter.

5 De keuken De keukenkasten kunnen alle mogelijke keukentoestellen bevatten, zowel inbouwtoestellen (breedte: 56 cm) als niet-inbouw toestellen (breedte: 60 cm).

6 De keuken De mengkraan is voorzien van een temperatuur- begrenzer als beveiliging tegen brandverwondingen.

7 De living

8 De elektrische verwarming in de flat gebeurt door accumulatie- kachels en convectoren.

9 De living

10

11 De slaapkamer

12

13

14 De badkamer

15 De douche is uitgerust met een gordijn, klapstoeltje, handgreep, douchestang met sproeiknop en een thermostatische kraan. De vloer is bedekt met een anti-sliplaag.

16 De badkamer Op de wand aan het toilet is een handgreep en een alarmknop aangebracht.

17 De badkamer In de badkamer is een ruime opbergkast ingewerkt voor handdoeken en badgerief.

18 Parlofonie De parlofonie is een spreek- en luisterverbinding. De deuren van de inkomsas worden ontgrendeld en geopend door een druk op de knop van het parlofoontoestel waarop een sleutel wordt afgebeeld.

19 Parlofonie Wanneer langdurig of herhaaldelijk gebeld wordt, gaat samen met de bel van de parlofoon een flitslicht werken.

20 Noodoproeptoestel Door het indrukken van de rode knop op het toestel wordt de wachtdienst verwittigd. Het noodoproepsysteem kan ook in werking gesteld worden door gebruik te maken van de draagbare, draadloze alarm- medaillon.

21 Druktoetsen Druktoets zonnetje: heeft betrekking op de verlichting en de verwarming in de eethoek. Druktoets kookpot: heeft betrekking op de werkbladverlichting, verlichting dampkap, de stopcontacten aanrecht en het kookfornuis.

22 Druktoetsen Druktoets halve maan: heeft betrekking op de verlichting en de verwarming in de slaapkamer.

23 Druktoetsen Druktoets champagneglazen: heeft betrekking op de plafondverlichting en de sfeerverlichting in de eethoek en kookhoek.

24 Druktoetsen Druktoets paniek: de verlichting in alle lokalen worden aangeschakeld, de verwarming en alle stopcontacten worden uitgeschakeld, de verlichting in de inkomdeur zal aan en uit gaan en na 1 minuut wordt via het noodoproepsytseem de wachtdienst verwittigd.

25 Serviceflats “De Goudbloem” Zwijgershoek 10 9100 Sint-Niklaas


Download ppt "De Goudbloem Serviceflats Zwijgershoek. Voorstelling serviceflat De keuken De living De slaapkamer De badkamer De parlofonie Noodoproeptoestel Druktoetsen."

Verwante presentaties


Ads door Google