De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

2 Functional Requirements Project Projectbeschrijving Medewerkers en hun projectfunctie Inhuur materiekennis Resources Benodigde resources Activiteiten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "2 Functional Requirements Project Projectbeschrijving Medewerkers en hun projectfunctie Inhuur materiekennis Resources Benodigde resources Activiteiten."— Transcript van de presentatie:

1

2 2 Functional Requirements Project Projectbeschrijving Medewerkers en hun projectfunctie Inhuur materiekennis Resources Benodigde resources Activiteiten Fasen Totaal benodigde uren Gebruikte uren Inhuur resources Koop resources Tarieven Begindatum Einddatum

3 3 Non - Functional Requirements Gebruikersvriendelijkheid a. Een medewerk(st)er met een opleiding op middelbaar voortgezet onderwijs dient na een dagdeel (=4 uur) opleiding in staat te zijn het systeem zelfstandig op te starten, te bedienen en af te sluiten; b. Tijdens kantooruren (08.00-17.00) dient een telefonische helpdesk beschikbaar te zijn; c. Er dient een gebruikershandleiding meegeleverd te worden in de Nederlandse taal. Hierin dient naast de werking ook de installatie en trouble-shooting beschreven te zijn. Betrouwbaarheid a. Het systeem mag niet meer dan 1x per half jaar vastlopen; b. Bij vastlopen dient er na opstart een back-upbestand geladen te worden, dat de info bevat van maximaal een half uur voor het vastlopen; c. er dient tenminste wekelijks een systeemherstelpunt vastgelegd te worden op een externe harde schijf; d. de gebruikte databases dienen niet anders dan via het systeem bewerkt te kunnen worden. Prestaties a. De opstarttijd van het systeem van startcommando tot gebruiksklaar mag maximaal 20 seconden zijn; b. de wachttijd na ingeven van een opdracht mag nimmer de 1 seconde overschrijden; c. het moet mogelijk zijn gelijktijdig met 2 mensen gegevens te bewerken én met 3 mensen gegevens in te zien (dus maximaal aantal gelijktijdige gebruikers is 5).

4 4 Non - Functional Requirements Onderhoud a. het systeem dient per half jaar maximaal een dagdeel buiten gebruik te zijn voor vooraf aangekondigd onderhoud/upgrade door de leverancier; b. na onderhoud/upgade dienen alle gebruikte databases dezelfde info te bevatten als voor onderhoud/upgrade. Algemeen a. het systeem wordt exclusief voor Proma gebouwd en kan alleen met toestemming van Proma aan andere gelijksoortige bedrijven geleverd worden; b. het systeem dient te kunnen draaien op Windows, Mac en Unix operating systemen.

5 5 Use Case Diagram

6 6

7 7

8 8 Scenario’s

9 9 Scenario’s

10 10 Use Cases

11 11 Use Cases

12 12 Use Cases

13 13 Screen Mockups

14 14 Screen Mockups

15 15 Screen Mockups


Download ppt "2 Functional Requirements Project Projectbeschrijving Medewerkers en hun projectfunctie Inhuur materiekennis Resources Benodigde resources Activiteiten."

Verwante presentaties


Ads door Google