De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats."— Transcript van de presentatie:

1 Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats naast mij mogen innemen, wil ik weten waarin jullie geloven.

2 "Ik geloof dat voetbal het voedsel des levens is, voetbal brengt zoveel mensen zoveel plezier, van de sloppenwijken van Sao Paulo tot de villawijken in Londen. Ik heb mijn leven gewijd aan het overbrengen van dit plezier aan alle mensen ter wereld". Als eerste is Beenhakker aan de beurt. Don Leo kijkt God in de ogen en zegt: God kijkt op en biedt Beenhakker een plaats links van hem aan.

3 "Ik geloof dat moed, eer en passie de fundamentele dingen in het leven zijn en ik heb mijn hele loopbaan als speler deze drie fundamenten uitgedragen in mijn spel". Dan is het de beurt aan Frank Rijkaard. Rijkaard recht zijn rug en zegt: God, geemotioneerd door Rijkaard's speech biedt hem een plaats aan zijn rechterzijde aan.

4 "Ik geloof", zegt Van Gaal, "dat u in mijn stoel zit". Uiteindelijk richt God het woord tot Van Gaal en vraagt ook hem: "Waar gelooft U in, meneer Van Gaal?".


Download ppt "Leo beenhakker, Frank Rijkaard en Louis van Gaal staan voor de troon van god. God kijkt ze aan en zegt. Voordat jullie naar binnen mogen of een plaats."

Verwante presentaties


Ads door Google