De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

POWERPOINTS P R E S E N T S DE GROTE Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "POWERPOINTS P R E S E N T S DE GROTE Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat."— Transcript van de presentatie:

1

2 POWERPOINTS P R E S E N T S

3 DE GROTE

4 Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat jullie de hemel in mogen of een plaats naast mij mogen innemen, moeten jullie eerst vertellen waar jullie in geloven".

5 Als eerste is Beenhakker aan de beurt. Don Leo kijkt God in de ogen en zegt: "Ik geloof dat voetbal het voedsel des levens is, voetbal brengt zoveel mensen zoveel plezier, van de sloppenwijken van Sao Paulo tot de villawijken in Londen. Ik heb mijn leven gewijd aan het overbrengen van dit plezier aan alle mensen ter wereld". God kijkt op en biedt Beenhakker een plaats links van hem aan.

6 Dan is het de beurt aan Frank Rijkaard. Rijkaard recht zijn rug en zegt: "Ik geloof dat moed, eer en passie de fundamentele dingen in het leven zijn en ik heb mijn hele loopbaan als speler deze drie fundamenten uitgedragen in mijn spel". God, geemotioneerd door Rijkaard's speech biedt hem een plaats aan zijn rechterzijde aan.

7 Uiteindelijk richt God het woord tot Van Gaal en vraagt ook hem: "Waar gelooft U in, meneer Van Gaal?". "Ik geloof", zegt Van Gaal, "dat u in mijn stoel zit".

8

9 POWERPOINTS

10 TOT ZIENS: JEF


Download ppt "POWERPOINTS P R E S E N T S DE GROTE Louis van Gaal, Leo Beenhakker en Frank Rijkaard staan voor de troon van God. God kijkt ze aan en zegt: "Voordat."

Verwante presentaties


Ads door Google