De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het midden van de Bijbel Dit is knap en aardig hoe het werkt, zelfs al ben je niet religieus, neem dan toch even de tijd om het te lezen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het midden van de Bijbel Dit is knap en aardig hoe het werkt, zelfs al ben je niet religieus, neem dan toch even de tijd om het te lezen."— Transcript van de presentatie:

1 Het midden van de Bijbel Dit is knap en aardig hoe het werkt, zelfs al ben je niet religieus, neem dan toch even de tijd om het te lezen.

2 Wat Wat is het het kortste hoofdstuk in de Bijbel Bijbel ? Psalm 117 Wat denk je ?

3 Wat is het langste hoofdstuk in de Bijbel ? Psalm 119 Wat denk je ?

4 Welk hoofdstuk is in het midden van de Bijbel ? Psalm 118 Wat denk je ?

5 Er zijn 594 hoofdstukken voor Psalm 118. Er zijn 594 hoofdstukken na Psalm 118. Tel deze tezamen en je krijgt 1188. Welk vers staat in het midden van de Bijbel ? Psalm 118:8 Wat denk je ?

6 Zegt dit iets over God’s perfecte wil voor uw leven ? De volgende keer als iemand je vraagt om in God’s perfecte wil te zijn verwijs hem dan naar het centraal midden van Zijn woord ! En dat is???!!!

7 Psalm 118:8 (NKJV) “Het is beter bij de Here te schuilen dan op mensen te vertrouwen." Vertrouw op God met geheel uw hart !

8 Als het leven je te zwaar wordt, denk altijd... Geloof brengt je niet in problemen, het helpt je er doorheen ! het helpt je er doorheen !

9 Moge God je zegenen met Zijn levende water !

10 Openb.21 vers 6, Ik ben de alfa en de omega, het begin en het einde. Ik zal de dorstige geven uit de bron van het water des levens om niet. Shalom


Download ppt "Het midden van de Bijbel Dit is knap en aardig hoe het werkt, zelfs al ben je niet religieus, neem dan toch even de tijd om het te lezen."

Verwante presentaties


Ads door Google