De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Poppodium 013. 013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Poppodium 013. 013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten."— Transcript van de presentatie:

1 Poppodium 013

2 013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten

3 SWOT-analyse Sterktes Zwaktes Diverse muziekstijlen Transactiekosten Aanbod van meerdere voor de aankoop zalen van tickets Kansen Bedreigingen Nationaal bekend Andere grote poppodium concertorganisatoren (HMH, Ziggodome)

4 Actualiteit 013 poppodium Amon Amarth en Carcass exclusief in 013 Met de komst van Amon Amarth en Carcass bevestigt 013 twee absolute zwaargewichten. Op vrijdag 8 november zijn beide metalbands voor een exclusieve show te zien in Tilburg. Amon Amarth was onlangs een van de hoogtepunten tijdens Fortarock, terwijl Carcass eerder dit jaar de smaakmaker van het Neurotic Deathfest bleek. Het Zweedse Amon Amarth is een absolute uitblinker in de melodieuze death metal. De beukende Vikingen hebben tot nu toe acht langspelers gemaakt en die zijn allemaal van topniveau. Bombastische metal met diepe grunts en strakke riffs voorzien van teksten die handelen over de Noorse mythologie. Het gloednieuwe ‘Deceiver Of The Gods’ dat eind juni verschijnt, belooft weer een brute portie death metal van het hoogste niveau. De Zweden nemen een wel heel bijzondere speciale gast mee: het legendarische Carcass. Deze Britten worden gezien als pioniers van een hele waslijst aan subgenres waaronder grind- en death metal. Bij de buitenwacht is de groep minstens zo bekend vanwege de gore platenhoezen vol expliciet anatomische verminkingen. De groep gooit in 1995 het bebloede bijltje er bij neer, maar pakt in 2008 de draad extreem succesvol weer op. Afzonderlijk zijn deze twee smaakmakers al niet te versmaden, maar samen op een podium is dit natuurlijk helemaal een natte droom van iedere zichzelf respecterende liefhebber van onversneden death metal. 013 maakt die droom nu waar, want Amon Amarth en Carcass staan op vrijdag 8 november exclusief in 013 voor wat ongetwijfeld hét death metalhoogtepunt van 2013 gaat worden.vrijdag 8 november

5


Download ppt "Poppodium 013. 013 Poppodium in Tilburg Opgericht in 1984 Organiseert zelf feesten en concerten."

Verwante presentaties


Ads door Google