De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

EMEG lijst - Muziek Poppodium 013 te Tilburg.

Verwante presentaties


Presentatie over: "EMEG lijst - Muziek Poppodium 013 te Tilburg."— Transcript van de presentatie:

1 EMEG lijst - Muziek Poppodium 013 te Tilburg

2 Poppodium 013 013 in het hart van Tilburg is hét podium voor live concerten, dance- en clubavonden, non-pop programmering en activiteiten gericht op beginnende muzikanten. Tien jaar na de oprichting staat 013 in Nederland op de kaart. 013 is ontstaan uit een fusie tussen de drie Tilburgse organisaties Noorderligt, Bat Cave en MuziekKantenWinkel. Behalve de drie concertzalen – Dommelsch Zaal, Kleine Zaal en Stage01 – zijn er in het pand een opnamestudio en zes oefenruimtes. Bij openstelling van de drie concertzalen kunnen 2400 gasten worden verwelkomd. Ik heb ervoor gekozen om een bezoek te brengen aan 013 omdat ik weinig afweet van poppodia vanwege het feit dat ik hier nooit mijn vrije tijd besteed. Dit is voor mij een uitgelezen kans om me in poppodia te verdiepen.

3 Onderzoeksvraag Welke positie neemt hetgeen je geobserveerd hebt in ten opzichte van de concurrent? Geef dit weer in een positioneringmatrix.

4 Uitwerking onderzoeksvraag
Bij de uitwerking van de onderzoeksvraag beperk ik me tot de poppodia gevestigd in de provincie Noord-Brabant. In Noord-Brabant zijn slechts 12 ‘’officieel’’ geregistreerde poppodia te vinden: W2 te ‘s-Hertogenbosch (capaciteit 450) BoHo te Bergen op Zoom (capaciteit 650) Popodium 10 te Bladel (capaciteit 550) Graanbeurs te Breda (capaciteit 1100) Mezz te Breda Dynamo te Eindhoven (capaciteit 500) Effenaar te Eindhoven (capaciteit 1550) Lakei te Helmond (capaciteit 700) Nirwana te Lierop (capaciteit 400) De Toonzaal te Oosterhout (capaciteit 250) Groene Engel te Oss (capaciteit 600) 013 te Tilburg (capaciteit 2400)

5 Positioneringmatrix poppodia Noord-Brabant
Hoge ticketprijs W2 poppodium te ‘s-Hertogenbosch BoHo te Bergen op Zoom Poppodium 10 te Bladel Graanbeurs te Breda Mezz te Breda Dynamo te Eindhoven Effenaar te Eindhoven Lakei te Helmond Nirwana te Lierop De Toonzaal te Oosterhout Groene Engel te Oss Poppodium 013 te Tilburg Klein assortiment Groot assortiment Lage ticketprijs

6 Conclusie Uit de positioneringmatrix op de vorige sheet kunnen twee de conclusies getrokken worden. Poppodium 013 ondervind slechts concurrentie van twee andere poppodia in Noord- Brabant. Namelijk de Effenaar te Eindhoven en de Graanbeurs te Breda Poppodium 013 hanteert de hoogste ticketprijzen. Daar staat tegenover dat het aanbod binnen poppodium 013 het grootst is ten opzichte van de andere poppodia binnen Noord-Brabant.


Download ppt "EMEG lijst - Muziek Poppodium 013 te Tilburg."

Verwante presentaties


Ads door Google