De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, Uw adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken n Consultancy n Interim-management n Projectmanagement.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, Uw adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken n Consultancy n Interim-management n Projectmanagement."— Transcript van de presentatie:

1 Bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, Uw adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken n Consultancy n Interim-management n Projectmanagement (Automatisering, herinrichting of verhuizing) n Archief inventarisaties (structuuronderzoek) n In-company training (maatwerk) n Digitalisering Archief en/of Bibliotheek n Assistentie bij werving en selectie n Docent voor bestaande opleidingen Zie nadere uitwerking op de volgende bladzijden.

2 Nadere uitwerking bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken  Consultancy: Het doorlichten van de bestaande archiefsituatie en het formuleren van verbeter- voorstellen  Interim-management: Vervanging bij tijdelijke afwezigheid, door ziekte of door een ontstane vacature, van een leidinggevende  Projectmanagement: (Automatisering, herinrichting of verhuizing) Samen met de dagelijkse leiding een plan van aanpak opstellen en (laten) uitvoeren  Archief inventarisaties (structuuronderzoek): Activiteit gericht op een betere terugvindbaarheid van de informatie door aanpassing/optimalisatie van de opbergstructuur (archiefcode)  In-company training (maatwerk): Samen met de klant bepalen van de trainingsbehoeften, van de medewerkers en vervolgens een pasklare cursus ontwikkelen en verzorgen  Digitalisering Archief en/of Bibliotheek: Begeleiding bij opstellen van een programma van eisen en wensen; pakketkeuze en de intermediaire rol t.o.v. de ICT-afdeling/software leverancier  Assistentie bij werving en selectie: Assistentie bij het opstellen van personeelsadvertenties en het voeren van sollicitatiegesprekken

3 Nadere uitwerking bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken  Docent bestaande opleidingen: Als u zelf een cursus hebt (ontwikkeld) maar u hebt geen geschikte docent in huis, dan kunnen wij de cursus voor U actualiseren en verzorgen  Voor uitvoerende taken kunnen wij (tegen kostprijs!) de juiste mensen voor U aantrekken


Download ppt "Bedrijfsactiviteiten R.P. de Jong DIV. & B en A Advies, Uw adviseur voor Bibliotheek- en Archiefzaken n Consultancy n Interim-management n Projectmanagement."

Verwante presentaties


Ads door Google