De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL."— Transcript van de presentatie:

1

2 DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL. DOOR OMSTANDIGHEDEN IS ZIJ TERECHT GEKOMEN BIJ DE FAMILIE GLERUM. SINDSDIEN HEEFT DE DOOPVONT EEN HELE ZWERFTOCHT GEMAAKT EN UITEINDELIJK EEN BESTEMMING GEVONDEN ALS BLOEMBAK VOOR EEN RESTAURANT IN HALSTEREN. OP VERZOEK VAN MEVR. JANNA LINDENBERGH WAS MEN BEREID OM DE DOOPVONT WEER AF TE STAAN AAN DE KERK WAAR ZE THUIS HOORDE. IN DE LOOP DER JAREN WAS DE STAAT VAN DE DOOPVONT DOOR DE WISSELENDE WEERSINVLOEDEN STERK VERSLECHTERD. IN DE SMEDERIJ VAN JAAP SANDERSE WERD ZIJ MET VAARDIGE HAND GRONDIG GERESTAUREERD DOOR EEN ANDERE SCHORENAAR RENÉ WESTERBEEK. DAARNA HEEFT ZIJ EEN PLAATS GEKREGEN DIE HAAR TOEKOMT: IN DE KERK VAN SCHORE.

3 DE DOOPVONT FUNGEERDE TOT VOOR KORT ALS BLOEMBAK BIJ HET RESTAURANT VAN FAM. BOM IN HALSTEREN

4 WEERSIN- VLOEDEN HADDEN HUN UITWERKING NIET GEMIST

5

6 RESTAURATIE WAS HIER ZEKER OP ZIJN PLAATS! NA VELE UREN SLIJPEN, PASSEN, METEN ENZ….

7 …WERD HET RESUL- TAAT ZICHTBAAR

8 ZANDSTRALEN…

9 …MET DIT ALS SCHITTEREND EINDRESULTAAT

10 MONTAGE NA HET ZANDSTRALEN

11 HIER WORD JE EVEN STIL VAN

12 EEN DOOPVONT OM TROTS OP TE ZIJN!

13 26 MEI 2004 DE LAATSTE FASE: PLAATSING IN DE KERK

14 BELANGSTELLENDEN WAREN GETUIGE VAN EEN HISTORISCH MOMENT

15 DE BOVENZIJDE LIGT GEDULDIG TE WACHTEN

16

17 HET BOVENSTUK HANGT IN ‘DE TOUWEN’

18 HET VOETSTUK HEEFT Z’N PLAATS GEVONDEN

19 ENKELE INDRUKKEN VAN DE MONTAGE

20 DE TEVREDENHEID OVERHEERST…

21 WELKOM TERUG!

22

23 NAMENS DE KERKELIJKE GEMEENTE: EEN IEDER DIE ZICH HEEFT INGEZET VOOR DE TERUG- KOMST VAN DE DOOPVONT IN HET KERKGEBOUW VAN SCHORE: HARTELIJK DANK! JUNI 2004 | JANEMAL PRODUCTIONS


Download ppt "DE DOOPVONT VAN SCHORE DE DOOPVONT VAN SCHORE IS 500 JAAR OUD EN AFKOMSTIG UIT DE EERSTE KERK VAN SCHORE (14e EEUW), WAAR HET EEN PLAATS HAD IN DE DOOPKAPEL."

Verwante presentaties


Ads door Google