De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel."— Transcript van de presentatie:

1 Bezoek aan de Floriade

2

3 Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel aandacht besteed aan gezondheid. Dit op gebied van voeding en ontspanning. In de Floriade was er het gebied Relax & Heal. Hier werd je geïnspireerd over allerlei manier van ontspanning. Zo stond er een grote boeddha, werden er sauna’s en zwembaden tentoongesteld en kon je eten bij restaurant ZEN. Op het gebied van voeding was er onder andere Het Huis Van De Smaak. Hier kon je allerlei gezonde hapjes proeven en werd je geïnformeerd over gezonde voeding. Ook werden er trends op het gebied van voeding tentoongesteld. Zo werden er nieuwe gezonde snacks gepresenteerd en werd het populaire graan quinoa gepromoot.

4 Trend 2: DIY Do It Yourself was een andere trend die naar voren kwam. Wij gingen tijdens ons bezoek aan de Floriade ook binnen bij Bee A Bee. Hier was je zelf een bij en moest je nectar verzamelen. Met een klein scan apparaatje werd je op pad gestuurd. Verder op het park kon je vaak zelf dingen ontdekken door op knopjes te drukken en kon je mee helpen aan bijvoorbeeld een beter milieu.

5 Trend 3: Duurzaamheid Uiteindelijk staat heel veel in het park in het teken van duurzaamheid. Dit op het gebied van techniek, milieu, voeding en producten. Zo was er in het onderdeel Green Engine een duurzame tuin. Deze tuin was gericht op de visie van de toekomst. Het bestond volledig uit duurzame producten en materialen. Een voorbeeld van een visie in de tuin was hoe je groenten en kruiden kunt kweken op het tak van je tuinhuisje.

6


Download ppt "Bezoek aan de Floriade. Onderzoeksvraag: benoem 3 trends die je ziet terug komen. Hoe worden deze trends toegepast? Trend 1: Gezondheid Er werd veel."

Verwante presentaties


Ads door Google